JANUARYUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu

Horze spand m/flad side

Produkt-ID: 50511

DKK 179,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze spand m/flad side
DKK 179,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze spand m/flad side
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne plastikspand har flad bagside, der gør den velegnet til at hænge op, hvor du har brug for det. Leveres med håndtag og kroge til ophæng. Højde: 39 cm, bredde: 33 cm, dybde: 27 cm


Teknisk beskrivelse:


Højde: 39 cm, bredde: 33 cm, dybde: 27 cm. 15 L.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Horze stabil og turneringsspand
0 Likes

Min mistanke om, at denne spand til fodring af min norske (1,42 m Stm.) Kan være for lille, er blevet bekræftet, når jeg lånte fra en medforfatter. For at tygge frit heste m. E. tag hovedet ud af spanden, men det er ikke poenget, især da de derefter spilder mad. Skovlen skal være skråt opad (have en større omkreds end nedenfor).

God og holdbar
0 Likes

Spanden kan let hænges op vha. krogene på den flade side. Vi bruger den både på folden, i boksen og har den med under transport. Eneste ulempe er at der er en lille bitte risiko for at hesten kan sidde fast i hanken (hvilket vi dog ikke har haft problemer med). Alt i alt et godt produkt.

stærk, men tung
0 Likes

Meget holdbar og behagelig spandemater. min forståelse "for hård"))) Praktisk i husholdningen, vil pennen aldrig blive sat på hovedet, hvem ved, han vil forstå;) men dette er problemet. den fulde vejer ganske meget, og håndtaget smækker i hånden.

0 Likes

Kæmpe praktiske spande kan hænges i kassen til vand eller kraftfodring eller til brug i lærredskasser. Holdbar og praktisk side, da de har håndtag, hvis du skal bære noget tungt, såsom vand osv., Og de har kroge, så du kan hænge dem fra dig på kassen eller andre steder. anbefales

Størrelse: Lille
Great!
0 Likes

Brug spanden som madspand til kassen. Han er godt lavet, ingen skarpe kanter eller noget. Han er meget stabil (hest har allerede trukket ham gennem kassen og paddock) og let at rengøre, intet bliver hængende. Stærkt anbefalet!

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.