Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Stassek Quickstar Leather and Wool Care Detergent, 500 ml

Produkt-ID: 25844

DKK 89,95
(Prisen er inkl. moms)
Stassek Quickstar Leather and Wool Care Detergent, 500 ml
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Stassek Quickstar Leather and Wool Care Detergent, 500 ml
DKK 89,95
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Stassek Quickstar Leather and Wool Care Detergent, 500 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Særlig sæbe til læder og uld, til godt udluftet og vandtæt beklædning,Dun, silke, fleece, pels.Vask, hæng til tørre - og vær glad!Quickstar, en fosfat-fri og smørende sæbe, er især designet til sarte tekstiler som fx læder eller læderbeklædt tøj. Den er ideel til vask af læderjakker, motorcykelbeklædning, ridebukser, bilsæder, fleecestoffer, silke, uld, neopren, specialle high-tech tekstiler og mikrofibre.Quickstar vasker dine åndbare og vandtætte hestedækkener uden at de mister deres særlige egenskaber. Dunjakker, soveposer og sengetøj kan vaskes uden problemer eller formtab. Det uldne bliver ikke filtret. Tingene ser ud som nye efter vask. Quickstar kan også bruges som et mildt vaskemiddel til andet vasketøj, fx sart lingeri.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Tøjvask top
0 Likes

Dette vaskeri har mere at bevise, jeg bruger det i 6 år til at vaske min motorcykel lædervaskemaskine ... og intet at sige, meget rent læder. godt olie og voks læder efter hver vask

Størrelse: Normal
Perfekt produkt !!
0 Likes

Hej, jeg brugte dette produkt til maskinvask af en læderjakke og derefter en læder taske. Resultatet er sensationelt !!!! Min jakke og min taske er nikkel og superren. Helt ærligt er dette produkt fantastisk. Præcision unødvendig, men jeg fastholder: Jeg har ingen handling inden for det firma, der markedsfører dette produkt mirakel.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.