« Tilbage / Rytter / Ridehandsker / Vinter Ridehandsker

LeMieux LeMieux PolarTec handske

DKK 329,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Vi fejrer sammen med dig - 21 år med Horze!
Spar 21% på mærket Horze &
Få 11% rabat på næsten alle andre mærker

+Hver 21. ordre er gratis!
Kopier kode: B-DAY
700 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Hver 21. ordre vinder - maksimalt refusionsbeløb er 1500 kr. Differencer vil ikke blive udbetalt. Alle køb i Horze-appen eller onlinebutikken deltager i konkurrencen. Kundeservice vil kontakte vinderne efter kampagnens afslutning den 28/04/2024. Præmier kan ikke overdrages, refunderes eller ombyttes til kontanter eller andre præmier.
Farve: Navy
Navy LeMieux PolarTec handske
Størrelsesguide
Størrelse Størrelse A) Bredde
XXS 6 cm 15-16
XS 6.5 cm 16.5
S 7 cm 17.8
S-M 7.5 cm 19.1
M 8 cm 20.3
M-L 8.5 cm 21.6
L 9 cm 22.9
XL 9.5 cm 24.1
XXL 10 cm 25.4
Tilbage

Brug et målebånd til at måle omkredsen af din håndflade fra pegefinger til lillefinger. Hvis du er venstrehåndet, skal du måle din venstre hånd. Vi anbefaler, at du runder op til nærmeste halve størrelse.

Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Den ideelle vinter ridehandske til varme, greb og fleksibilitet. Fremstillet i Polartec Power Stretch Pro-materiale med forbedret stretch og restitution, som hjælper med at holde formen og en overlegen pasform på hånden. Ydermaterialet er åndbart og slidbestandigt, konstrueret af et enkelt lag stof, som giver en tæt kontaktfølelse på tøjlen uden bulk eller begrænsning. Håndfladen under håndfladen har en kraftfuld silikone for at forhindre tøjler med at glide, selv når de er våde. Den bløde indre let børstede fleece hjælper med at transportere fugt væk og fremskynde tørretiden. Også perfekt til brug rundt i gården.

Egenskaber:

  • Polartec Power Stretch Pro-materiale Power grip silikone under håndfladen Bevarer grebet i vådt vejr Giver mulighed for tæt kontaktkommunikation

Teknisk beskrivelse:

52% polyester 39% nylon 9% elastan

Vaskeanvisning:

kan maskinvaskes, lad den lufttørre naturligt væk fra varmekilden må ikke tørretumbles

Produkt-ID: ZA8HT

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: