Pavo Vital Påfyld 8 kg

Prisen er inkl. moms
Spar 15% på din ordre
Kopier kode: BUY3SAVE15
Tilbuddet gælder kun ved køb af minimum 3 produkter. Kan ikke kombineres med andre vouchers. Hvis man returnerer en eller flere varer, refunderer vi iht. varens reducerede pris. Gælder ikke ekskluderede produkter (information på produktsider). Gælder indtil 30.05.2022. Gælder ikke for mærkerne Horseware, Uvex, Suedwind, Cavalleria Toscana.
One size
Partnerprodukt
Forvent 5 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Får din hest lidt eller intet koncentreret foder? Så giv den Pavo Vital! Når du fodrer din hest (på 600 kg) mindre end 1,5 kg eller din pony (på 300 kg) mindre end 0,75 kg koncentrat, får de ikke nok vitaminer og mineraler. I så fald er et tilskud som Pavo Vital løsningen!
Pavo Vital giver daglig balance: En pille med alle de vitaminer og mineraler, som din hest har brug for, fremstillet af 100% naturlige råvarer og ingen unødvendige tilsætningsstoffer. Pavo Vital er unik på grund af tilføjelsen af ​​de nyeste sporstoffer, Intellibond®. Sporelementer som cobber og zink har normalt en meget dårlig smag for hesten, så kosttilskud, der indeholder disse sporstoffer, er ofte ikke særligt spiselige. Men de specielle Intellibond® sporstoffer frigives i hestens mave (ikke i munden). Derfor har de ingen negativ indvirkning på smagen! Sammen med tilføjelsen af Engrottehale og Lucerne er Pavo Vital en meget lækker pille!
Alle vitaminer og mineraler i Pavo Vital er videnskabeligt sammensat. Derfor behøver du ikke bruge en kombination af forskellige produkter/kosttilskud til din hests kost, hvilket samtidig forhindrer risikoen for overdosering. Blot én daglig portion af kosttilskuddet Pavo Vital er, ifølge retningslinjerne, tilstrækkeligt for at optimere og understøtte dine heste/ponyers helbred.


Egenskaber:


  • Fri for melasse og korn
  • Meget lavt indhold af sukker og stivelse
  • 100% naturlige ingredienser: Engrottehale og Lucerne
  • Meget fordøjelige Intellibond® sporstoffer
  • Ikke-GMO

Brugsanvisning:


Hest (600 kg): 100 gram pr. dag.
Pony (300 kg): 50 gram pr. dag.


Produkt-ID: 324003

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.