Mellemsæson-udsalg! Gå ikke glip af disse kæmpe rabatter!

Trikem Vimital Vitamin B, 2500 ml

Produkt-ID: 301588

DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Trikem Vimital Vitamin B, 2500 ml
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Trikem Vimital Vitamin B, 2500 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Med 9 vigtige B-vitaminer til heste Vimital B-vitamin indeholder alle de B-vitaminer, der er nødvendige for hesten. Tilskud af B-vitamin gives med fordel ved f.eks. hård træning, skift i miljø, skift i foder og ved hårfældning og hårfremvoksning. For at give ekstra smag er vitaminerne tilsat en glukoseopløsning.


Teknisk beskrivelse:


Anvendelse:25 ml pr. dag i foderet til en stor hest (550 kg). Øvrige dyr skal have i forhold til kropsvægt eller ifølge dyrlægens anbefalinger.ZUTATEN pro 25 ml:Vitamin B1 (thiamin) 60 mg.Vitamin B2 (riboflavin) 60 mg.Vitamin B6 (pyridoxin HCL) 30 mg.Vitamin B12 80 mcg.Folinsyre B9 60 mg.Niacin B3 200 mg.Pantothen B5 90 mg.B7 Biotin 450 mg.Cholin 50 mg.


Brugsanvisning:


Dosering:Regelmæssig tilskud af en afbalanceret B-vitamintilskud anbefales, fordi ændringer i miljø, foder og motion kan være vanskeligt at styre. Ved ubalance, kroppen ikke har nogen original buffer lager og kan ikke selv at regulere mangler. For akutte sygdomme ofte dyrlæge B-vitamin som en understøttende behandling. Kosttilskud af vitamin B bruges til fordel, når hestens rytme ændringer eller belastning øges, såsom under intens træning, ændring af miljø, ændring af foder og pels fældning eller frakke vækst.


Gennemsnitlig vurdering
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.