KK Ultra Universalbid Sensogan 16 mm

DKK 1.349,00
Prisen er inkl. moms
Spar 15% på din ordre
Kopier kode: BUY3SAVE15
Tilbuddet gælder kun ved køb af minimum 3 produkter. Kan ikke kombineres med andre vouchers. Hvis man returnerer en eller flere varer, refunderer vi iht. varens reducerede pris. Gælder ikke ekskluderede produkter (information på produktsider). Gælder indtil 30.05.2022. Gælder ikke for mærkerne Horseware, Uvex, Suedwind, Cavalleria Toscana.
Størrelsesguide
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Dette bid er ligesom tre-rings biddet også ekstremt alsidigt på grund af de forskellige måder, man kan fastgøre tøjlerne på. Det er et godt valg til følsomme heste, da det er en smule blødere end model 40607, hvilket giver en højere grad af accept. Vægtstangseffekten har en lille forsinkelse fordi den øvre ring er forskudt udad. Terrænryttere foretrækker sommetider at tilføje en kindkæde for at få en mere direkte virkning. På den måde begrænses trykket på nakken.
KK ULTRA - I sammenligning med traditionelle bid - har det tredelte KK ULTRA et midterled - også kendt som bønnen - som er forkortet og vinklet fremad med 45°.
Kun med denne vinkel ligger midterdelen blidt på tungen, hvilket giver en jævn og konstant kontakt, så rytteren kan give tydelige signaler gennem tøjlerne.
De innovative KK ULTRA bid udnytter den exceptionelle følsomhed på hestens tunge, hvilket forstærker de signaler, som biddet giver. Når man tager i tøjlerne, hviler midterdelen af KK ULTRA fuldstændig på hestens tunge uden at klemme den, og forbindelsesringene ruller på tungen. Tungens trykfølsomhed udnyttes - og tydelige instrukser kan gives.
KK ULTRA biddene giver en præcis kontakt mellem hest og rytter, som ikke kan sammenlignes. Man ser normalt en stor forbedring med det samme, når man skifter til et KK ULTRA bid.
Det anatomisk formede mundstykke er meget komfortabelt for hesten, da rytteren kan give blødere signaler, og hestens smidighed støttes på en harmonisk måde.


Teknisk beskrivelse:


Mundstykke: Tredelt.
Materiale: Sensogan med sider af rustfrit stål.
Biddets tykkelse: 16 mm.
Ringdiameter: 70 mm.
Ringtype: Universal.


Produkt-ID: 300719

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.