Sprenger KK Ultra Universalbid Sensogan 16 mm

RRP: -20% Rabat
DKK 1.079,20
RRP: DKK 1.349,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Størrelsesguide
Size A
95 9.5 cm
105 10.5 cm
115 11.5 cm
125 12.5 cm
135 13.5 cm
145 14.5 cm
155 15.5 cm
165 16.5 cm
Tilbage

Når man måler bidstørrelsen skal man altid måle længden fra indersiden af en bidring (eller kindstykke) til indersiden af den modsatte. Forvis dig om at biddet er helt strakt. Biddets tykkelse måles lige indenfor bidringen. Når det sidder i hestens mund, bør der højst være 5 mm (¼") luft på hver side.

Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
30 Dages Retur

Beskrivelse

Dette bid er ligesom tre-rings biddet også ekstremt alsidigt på grund af de forskellige måder, man kan fastgøre tøjlerne på. Det er et godt valg til følsomme heste, da det er en smule blødere end model 40607, hvilket giver en højere grad af accept. Vægtstangseffekten har en lille forsinkelse fordi den øvre ring er forskudt udad. Terrænryttere foretrækker sommetider at tilføje en kindkæde for at få en mere direkte virkning. På den måde begrænses trykket på nakken.
KK ULTRA - I sammenligning med traditionelle bid - har det tredelte KK ULTRA et midterled - også kendt som bønnen - som er forkortet og vinklet fremad med 45°.
Kun med denne vinkel ligger midterdelen blidt på tungen, hvilket giver en jævn og konstant kontakt, så rytteren kan give tydelige signaler gennem tøjlerne.
De innovative KK ULTRA bid udnytter den exceptionelle følsomhed på hestens tunge, hvilket forstærker de signaler, som biddet giver. Når man tager i tøjlerne, hviler midterdelen af KK ULTRA fuldstændig på hestens tunge uden at klemme den, og forbindelsesringene ruller på tungen. Tungens trykfølsomhed udnyttes - og tydelige instrukser kan gives.
KK ULTRA biddene giver en præcis kontakt mellem hest og rytter, som ikke kan sammenlignes. Man ser normalt en stor forbedring med det samme, når man skifter til et KK ULTRA bid.
Det anatomisk formede mundstykke er meget komfortabelt for hesten, da rytteren kan give blødere signaler, og hestens smidighed støttes på en harmonisk måde.


Teknisk beskrivelse:


Mundstykke: Tredelt.
Materiale: Sensogan med sider af rustfrit stål.
Biddets tykkelse: 16 mm.
Ringdiameter: 70 mm.
Ringtype: Universal.


Produkt-ID: 300719

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: