« Tilbage / Hest / Bid / Andre Bid

Sprenger Sprenger KK Ultra Gagbid Sensogan 16mm

DKK 1.469,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Spar 12 % fra 600 kr eller 16 % fra 1000 kr
Kopier kode: SAVEMORE
Køb for 600kr +, spar 12%. Køb for 1000kr, spar 16%. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabat på en bestilling (fx 50kr. rabatkupon), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 03.06.2024.
Farve: Ikke specificeret
Ikke specificeret Sprenger KK Ultra Gagbid Sensogan 16mm
Størrelsesguide
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Ved at bruge 2 sæt tøjler kombineret med et specielt kindstykke til gagbid, bliver man i stand til at have effektiv og præcis kontrol over hestens mund og nakke.Særligt egnet til heste som har en tendens at skubbe fremad. Det tryk som hesten får på nakken giver rytteren maksimal kontrol. Gagbid er meget populære inden for springning og polo.KK ULTRA - I sammenligning med traditionelle bid har det tredelte KK ULTRA et midterled - også kendt som dråben - som er forkortet og vinklet fremad med 45°.Kun med denne vinkel ligger midterdelen blidt på tungen, hvilket giver en jævn og konstant kontakt, så rytteren kan give tydelige signaler gennem tøjlerne.De innovative KK ULTRA bid udnytter den exceptionelle følsomhed på hestens tunge, hvilket forstærker de signaler som biddet giver. Når man trækker i tøjlerne, hviler midterdelen af KK ULTRA fuldstændig på hestens tunge, uden at klemme den, og forbindelsesringene ruller på tungen. Tungens trykfølsomhed udnyttes således at man kan give tydelige instrukser.KK ULTRA biddene giver en præcis kontakt mellem hest og rytter som ikke kan sammenlignes. Man ser normalt en stor forbedring med det samme, når man skifter til et KK ULTRA bid.Det anatomisk formede mundstykke er meget komfortabelt for hesten idet rytteren kan give blødere signaler, og hestens smidighed støttes på en harmonisk måde.

Teknisk beskrivelse:

Mundstykke: Tredelt.Materiale: Sensogan med rustfrit stål på siderne.Tykkelse: 16 mm.Ringdiameter: 80 mm.Type ring: Gag.

Produkt-ID: 300717

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: