« Tilbage / Hest / Fluebeskyttelse / Hutter

Back on Track Back on Track Deep Nights hut

DKK 329,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Vi fejrer sammen med dig - 21 år med Horze!
Spar 21% på mærket Horze &
Få 11% rabat på næsten alle andre mærker

+Hver 21. ordre er gratis!
Kopier kode: B-DAY
700 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Hver 21. ordre vinder - maksimalt refusionsbeløb er 1500 kr. Differencer vil ikke blive udbetalt. Alle køb i Horze-appen eller onlinebutikken deltager i konkurrencen. Kundeservice vil kontakte vinderne efter kampagnens afslutning den 28/04/2024. Præmier kan ikke overdrages, refunderes eller ombyttes til kontanter eller andre præmier.
Farve: Black
Black Back on Track Deep Nights hut
One size
Størrelsesguide
Size Size A Width B Length C Length b/w ears D Ears length
P Pony 22 cm 30 cm 7 cm 16 cm
F Full 25 cm 36 cm 8.5 cm 19 cm
Tilbage
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Elegant, funktionel hut, der matcher Deep Nights-kollektionen Enkel og sofistikeret helsort hut prydet med matte gulddetaljer, et sort snoet piping og et mat guld Back on Track-emblem. Deep Nights hut er lavet af let netstof, som giver den meget høj åndbarhed. Ørerne er dækket af et elastisk, strækbart materiale, der gør dem meget fleksible og garanterer en god pasform på alle heste. Indersiden er foret med Welltex®️ for at fremme god blodcirkulation i hoved- og nakkeområdet. Den gavnlige effekt kan være med til at løse muskelspændinger, som bidrager til hestens velvære og komfort. At have hutten på har ofte en decideret beroligende effekt og hjælper hesten med at fokusere på det arbejde, der skal udføres. Hutten giver et elegant look og beskytter mod irriterende fluer og insekter, uanset om du skal en tur i skoven eller ud på banen Denne hut er perfekt til at matche med andre dele fra Deep Nights-kollektionen.

Egenskaber:

  • Welltex® teknologi
  • Beroligende og terapeutisk
  • Let og luftigt materiale
  • Elastiske ører for fleksibel pasform
  • Elegant pipes
  • Back on Track logo i mat guld

Teknisk beskrivelse:

Net materiale: 100% polyamid Foring: 100% polypropylen Elastisk materiale (ører): 88% Polyester, 12% Elastan Med Welltex®Teknologi.

Vaskeanvisning:

Produktet skal holdes rent for maksimal effekt. Mineralerne der giver effekten er vævet ind i materialet og kan ikke vaskes eller slides væk. Følg altid vaskeanvisningen på produktetiketten.Maskinvask 40°C, skånsom vask. Brug almindeligt rengøringsmiddel. Vask ikke med blegemiddel eller skyllemiddel. Ingen renseri. Må ikke stryges. Lad det lufttørre, må ikke tørretumbles.

Produkt-ID: 345325

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: