FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu
-50%

Horze Chicago fleecebandager

Produkt-ID: 18217

DKK 74,50
DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Leveringsklar
Horze Chicago fleecebandager
DKK 74,50
DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Chicago fleecebandager
DKK 74,50
DKK 149,00
Horze Chicago dressurunderlag
DKK 119,40 DKK 199,00
Horze Chicago fleecebandager
Beskrivelse

Beskrivelse

Fremragende prisbillige polo bandager i fleece som fås i sæsonens naturlige farver.


Hvis du leder efter et sæt polo bandager i flotte, rustikke farver til en super pris, behøver du ikke at lede længere end til Horze Spirit fleecebandager i sæsonens seneste nuancer. Disse bløde bandager vil holde til normal træning hvor der er behov for normale bandager. Med Horze Spirit kollektionen er der produkter til alle de typer ridning du kan forestille dig. Horze Spirit fleecebandager vil støtte og beskytte under ridetimerne og den nemme vedligeholdelse og de brede velcrolukninger vil holde hestens ben glade.


Egenskaber:


  • Bløde, prisbillige fleecebandager
  • Sæt af 4 i en polyesterpose
  • Velcrolukninger
  • Seneste modefarver

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 100% polyester.Længde: 3 m. Bredde: 10cm.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 40°C. Må ikke tørretumbles.


Gennemsnitlig vurdering
4.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

OK til prisen, men et par ting at overveje afhængigt af præference.
0 Likes

Jeg har først haft millioner af poloer, alle størrelser og former. Jeg må sige, at disse ikke er så gode af kvalitet, men for prisen er det måske OK. De er virkelig virkelig tynde og små, mere som den størrelse, der ville fungere for en pony, men de er lange nok til at passe til en hest. Jeg har en 17.2 håndblod med store ben, og de kan tage hele hans ben op, hvis jeg pakker ham rigtigt, men det tynde materiale har en tendens til, at han ikke nogle gange ønsker at forblive fladt på kanterne, så du er nødt til at pakke omhyggeligt. Hvis du foretrækker et mere strømlinet look med dine poloer, vil du sandsynligvis lide disse. Jeg har også afskåret en smule af velcroen, fordi den er for lang, ikke sikker på, hvorfor så mange virksomheder har indpakning, hvor borrelåsen ikke ender med at matche det rigtige, men det er ikke noget, der handler om.

Grundlæggende belægninger billige
0 Likes

Etiketterne passede ikke, og efter den første vask begyndte stingene at løbe op. Jeg ville ikke købe igen.

Rimlig!
1 Likes

Jeg synes, de er helt fine og lette at have på træning. Det er dejligt at få lidt mere farve på hesten nu. Jeg kan virkelig anbefale disse! Rimelig pris, holdbare og smukke farver, der passer til alle slags hestefarver og -former.

bandager
0 Likes

Blødt fleece, behagelig fornemmelse for hesten. Velcro fastgøres ret hurtigt. Kan se, når velcroen slukker helt. Jeg har disse næsten dagligt.

polobånd
0 Likes

bånd mindre bredt end de fleste andre, meget gennemsnitlig kvalitet, vi forstår prisen på mere farven på webstedet ikke er tro mod virkeligheden for "kaffe", der er mørkere

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.