Spar 15% på alle varer fra Horze
Shop nu

Back On track Polo Wraps

Produkt-ID: 18509

DKK 439,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Back On track Polo Wraps
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back On track Polo Wraps
Beskrivelse

Beskrivelse

These durable polo Wraps are made of state-of-the-art fabric, which is infused with ceramic powder. The ceramic reflects the horse’s natural body warmth and creates a soothing, infrared thermal warmth. Warmth therapy is a well-recognized method used to relieve and heal injured muscles, joints, and tendons. When wrapping your horse’s legs with these Polo Wraps, the unique fabric creates a gentle warmth, which reduces swelling and inflammation and keeps the horse’s legs tight. The wraps contain more elastic than traditional wraps so they contour to the leg better, provide excellent support, and don’t shift or rub. These polo Wraps are designed for use during exercise. They should not be used overnight or as a standing bandage as there is a risk they are fastened too tight and hinder blood flow.Not for use on pregnant mares.


Features:


  • Infused with ceramic powder
  • Creates an infrared thermal warmth
  • Reduces swelling and inflammation
  • Contour to the leg better
  • Excellent support
  • Designed for use during exercise
  • Not for use on pregnant mares

Technical description:


Sold in Pairs.Lengths: 9' (standard) (280 cm) or 12' (320 cm).


Washing instructions:


Machine washable up to 86°F/ hot.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Elsker disse poloindpakninger!
0 Likes

Jeg har lige fået et par af disse, og de er helt fantastiske. De er fleece på ydersiden og et glat stof på indersiden, så det får ikke min hoppe til at svede. Jeg har 9'-poloer og bruger dem på bagbenene på min store varmblod, og de passer perfekt - selvom jeg har en tendens til at foretrække et mere elegant look.

Fantastisk produkt!
0 Likes

Da min off track Thoroughbred begyndte at træne til Eventing, havde vi en overdreven forlængelse af senerne, da vi rykkede op i højderne på langrendskursen. Jeg købte disse og pakket hans ben ind, hvilket hjalp med hævelsen. Efter en uges staldhvil var det fint at gå tilbage på arbejde efter en streng returplan. De hjalp også meget med de grundlæggende vindpuffer. Jeg bruger Quickwraps, når vi rejser, da de virkelig er lette at tage på og tage af

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.