Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze bandageunderlag i fleece, forben

Produkt-ID: 18524

DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze bandageunderlag i fleece, forben
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze bandageunderlag i fleece, forben
Beskrivelse

Beskrivelse

Puder af lodden fleece med vattering som er perfekte til bandagering uden ujævnheder.


Disse enkle bandageunderlag til transport eller stald varmer og beskytter, og kan også bruges under træning. Lette, polstrende underlag som former sig efter benet, og giver en jævn fordeling af polstringen på grund af det vatterede design. Bruges over sår eller med medikamenter og giver sikker dækning, uden at bøje eller krølle ligesom andre bandager. Disse vaskbare, polstrede bandageunderlag klarer opgaven uden at krølle og efterlade mærker på benene.


Egenskaber:


  • Fiberfyld med svamp giver ekstra polstring
  • Kortere udgave til forbenene
  • Tyk og støttende
  • Åndbar
  • Stødabsorberende
  • Horze-logo
  • Sælges i par

Teknisk beskrivelse:


Størrelse: Pony længde 35cm x højde 25cm, Full længde 45cm x højde 30cm.


Vaskeanvisning:


Maskinvask, lunkent vand. Lufttørres fladt liggende.


Gennemsnitlig vurdering
4.1
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Jeg er begejstret!
2 Likes

Efter en lang søgning fandt jeg endelig mine favoritter under bandage puder, som stadig er meget billige! Detaljer: de tørrer hurtigt, tilpasser sig meget godt til hestens ben, glider ikke og transporterer fugtigheden udefra, så ingen fugt kan samle sig! Ligesom Eskadron, bare lidt tykkere. Jeg ville købe det igen! super

Dejligt produkt, god kvalitet til prisen
1 Likes

Jeg har brugt disse en håndfuld gange, de holder godt op og ser godt ud efter en vask. Jeg var bange for, at de skulle varme min hestes ben ud fra den måde, materialet føles på, men de overraskede mig og vægte virkelig fugtigheden væk for at holde benene kølige under arbejdet. Jeg ville bare ønske, at de var lidt længere, jeg har en fuldblodsben med normal knogle, og de gør det ikke omkring benene mere end halvanden gang.

bandage foringer
1 Likes

God pris / ydelsesforhold. Meget blødt behageligt materiale. Kan bruges meget godt til bandager

Lad dig ikke narre af de angivne størrelser!
1 Likes

Jeg købte to sæt af disse indpakninger, og forventede, at størrelserne kunne sammenlignes med andre benbånd, jeg har købt i fortiden. Disse var det ikke! Normale benindpakninger sælges i højden, så når det står 14 tommer, forventede jeg, at indhyllingshøjden var 14 tommer. Dette var ikke tilfældet for disse. Den angivne størrelse er længden ikke højden. Højden på det markerede 14 tommer omslag er ca. 10 inches, og højden på det markerede 17 tommer omslag er omkring 12 inches. Jeg købte et sæt af hver, som forventede, at de skulle fungere som forreste indpakning og bagsideindpakning (i normale indpakninger satte jeg 14 tommer høje indhyllinger på forsiden og 16 tommer høje indhyllinger på hænderne). Det større par fungerer næppe som et sæt frontomslag, og den mindre størrelse var ubrugelig for min hest, da de var så små. Jeg endte med at give dem til en ven med en pony, men hun er måske ikke engang i stand til at bruge dem til den lille størrelse. De ser ud til at være anstændigt tykke, og jeg synes, de er holdbare, men med den dårligt annoncerede størrelse og de underlige dimensioner på dem, tvivler jeg på, at jeg nogensinde vil købe disse igen.

Virkelig fantastisk!
1 Likes

Efter at have søgt efter den rigtige bandagepude i et stykke tid - fandt jeg den endelig i Horze's! De tørrer hurtigt, tilpasser sig meget godt til hestens ben og har lige den rigtige tykkelse. Jeg vil sammenligne hende med Eskadron! Jeg vil bestemt købe dem igen.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.