FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze bandageunderlag i fleece, forben

Produkt-ID: 18524

DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze bandageunderlag i fleece, forben
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze bandageunderlag i fleece, forben
DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze bandageunderlag i fleece, forben
Beskrivelse

Beskrivelse

Puder af lodden fleece med vattering som er perfekte til bandagering uden ujævnheder.


Disse enkle bandageunderlag til transport eller stald varmer og beskytter, og kan også bruges under træning. Lette, polstrende underlag som former sig efter benet, og giver en jævn fordeling af polstringen på grund af det vatterede design. Bruges over sår eller med medikamenter og giver sikker dækning, uden at bøje eller krølle ligesom andre bandager. Disse vaskbare, polstrede bandageunderlag klarer opgaven uden at krølle og efterlade mærker på benene.


Egenskaber:


  • Fiberfyld med svamp giver ekstra polstring
  • Kortere udgave til forbenene
  • Tyk og støttende
  • Åndbar
  • Stødabsorberende
  • Horze-logo
  • Sælges i par

Teknisk beskrivelse:


Størrelse: Pony længde 35cm x højde 25cm, Full længde 45cm x højde 30cm.


Vaskeanvisning:


Maskinvask, lunkent vand. Lufttørres fladt liggende.


Gennemsnitlig vurdering
4.1
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

En anden farve oplyst
1 Likes

Fik disse, og det viste sig, at de er sorte på den ene side. Gør ikke noget for mig, men måske vil du fortælle mig om det? På billedet ser de hvide ud på begge sider og siger heller ikke, at de er tofarvede i beskrivelsen. Ellers virker de meget lækre og bløde.

Leg Wraps
0 Likes

Kvalitet til en overkommelig pris, madrasser hurtigt linned vasket. De laver dog deres hjemmearbejde! :)

Størrelse: Normal
Lad dig ikke narre af de angivne størrelser!
1 Likes

Jeg købte to sæt af disse indpakninger, og forventede, at størrelserne kunne sammenlignes med andre benbånd, jeg har købt i fortiden. Disse var det ikke! Normale benindpakninger sælges i højden, så når det står 14 tommer, forventede jeg, at indhyllingshøjden var 14 tommer. Dette var ikke tilfældet for disse. Den angivne størrelse er længden ikke højden. Højden på det markerede 14 tommer omslag er ca. 10 inches, og højden på det markerede 17 tommer omslag er omkring 12 inches. Jeg købte et sæt af hver, som forventede, at de skulle fungere som forreste indpakning og bagsideindpakning (i normale indpakninger satte jeg 14 tommer høje indhyllinger på forsiden og 16 tommer høje indhyllinger på hænderne). Det større par fungerer næppe som et sæt frontomslag, og den mindre størrelse var ubrugelig for min hest, da de var så små. Jeg endte med at give dem til en ven med en pony, men hun er måske ikke engang i stand til at bruge dem til den lille størrelse. De ser ud til at være anstændigt tykke, og jeg synes, de er holdbare, men med den dårligt annoncerede størrelse og de underlige dimensioner på dem, tvivler jeg på, at jeg nogensinde vil købe disse igen.

Størrelse: Lille
greati price!!!!
0 Likes

great price for a product that looks good also after wash. light and without folds, not sweat on horse's legs in summer! I used it in travel for competition, durable product in stress condition!

Størrelse: Lille
1 Likes

Jeg bruger personligt disse til transport og er meget tilfreds med dem, de kan modstå en god rollebesætning. Så anbefale denne til denne brug og ikke mindst en god pris! men vil sige, at de ikke bliver så gode til regelmæssig ridning, da de bliver lidt for tykke.

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.