Spar 120 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: HORSE-DAY
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Horze bidløs Sidepull trense.

Produkt-ID: 10081

DKK 459,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze bidløs Sidepull trense.
DKK 459,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze bidløs Sidepull trense.
DKK 459,00
Pharma Leather oil Spray, 400ml
DKK 149,00
Horze bidløs Sidepull trense.
Beskrivelse

Beskrivelse

Ridning med bidløs trense et et godt redskab til heste der har svært ved at acceptere biddet. Med tryk på kæbe, kind og næse, styrer den bidløse trense hesten via tryk, der gør at du let kan styre. Webtøjler fuldender denne flotte trense fremstillet af kvalitetslæder.


Egenskaber:


  • Pasform i grimestil
  • Sølvfarvede spænder
  • Blødt læder
  • Webtøjler medfølger

Teknisk beskrivelse:


100% læder.
1.25 cm brede.


Vaskeanvisning:


Tørres af med en fugtig klud efter hver tur. Giv læderrens og conditioner efter behov.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Overkommelige. Stilfuld. Effektiv.
7 Likes

Jeg har for nylig skiftet min vallak til bitløs ridning og ville have noget lidt mere stilfuldt på udkig efter ham. Det polstrede pande og næsebånd ser MEGET bedre ud end alt andet på dette prispunkt, og lige så pænt som meget dyrere bitløse indstillinger.

Fantastisk hovedtøj!
2 Likes

Købt dette til min pige, fordi hun har en blød mund, og hun er meget gladere nu med den. Bøjlen passer perfekt, og læderet er meget flot. Det er meget kedeligt at se på, men en fancy pande og ville få det til at se meget flot ud!

Meget god artikel
1 Likes

Meget tilfreds, størrelsen er god, læderet skal smøres, fordi det er lidt hårdt, jeg modtog det hurtigt (3 dage). Kvalitetspris for meget

snaffle
1 Likes

Dejlig artikel at blødgøre godt Tillader faktisk at kontrollere tempoet let For erfarne kørere Lidt vanskeligt at sætte i starten .. Det er et skud at tage

næsebånd
1 Likes

Jeg købte dette hovedtøj i marts 2019 og min hest elsker en bitløs hovedtøj. God kvalitet / læder og ser meget flot ud. Dog lidt stiv, så jeg gav den læderbalsam 2-3 gange, og nu er den dejlig blød. Internettet har ikke fungeret for mig. De er for stive også efter 10 eller flere forlystelser, så jeg lægger mine gamle lædertøjler på. MEN længden på nettet, der følger hovedtøjet, er perfekt! Hverken for kort eller for lang, og jeg ved af erfaringer, at det er meget svært at finde tøjler, der er længde. BARE 1 ting, jeg ikke kan lide, er næsebåndet - det er meget smalt og lægger pres på et meget lille område. Jeg har købt rørisolering fra Home Deport og lagt rundt næsebåndet (kun på toppen), og nu er næsebåndet blødt og pænt, og trykket er jævnt fordelt. Jeg vil gerne tilføje et foto, men det ser ud til, at jeg ikke kan uploade et. Vil gerne have en bitløs hovedtøj med et bredt næsebånd.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.