FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze bidløs Sidepull trense.

Produkt-ID: 10081

DKK 539,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze bidløs Sidepull trense.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze bidløs Sidepull trense.
DKK 539,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze bidløs Sidepull trense.
DKK 539,00
Pharma Leather oil Spray, 400ml
DKK 149,00
Horze bidløs Sidepull trense.
Beskrivelse

Beskrivelse

Ridning med bidløs trense et et godt redskab til heste der har svært ved at acceptere biddet. Med tryk på kæbe, kind og næse, styrer den bidløse trense hesten via tryk, der gør at du let kan styre. Webtøjler fuldender denne flotte trense fremstillet af kvalitetslæder.


Egenskaber:


  • Pasform i grimestil
  • Sølvfarvede spænder
  • Blødt læder
  • Webtøjler medfølger

Teknisk beskrivelse:


100% læder.
1.25 cm brede.


Vaskeanvisning:


Tørres af med en fugtig klud efter hver tur. Giv læderrens og conditioner efter behov.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

snaffle
1 Likes

Smukt hovedtøj meget æstetisk læder meget fleksibelt, men vær forsigtig, det er ikke et sidetræk, men en smule uden trods at jeg er mere end erobret

Størrelse: Normal
næsebånd
1 Likes

Jeg købte dette hovedtøj i marts 2019 og min hest elsker en bitløs hovedtøj. God kvalitet / læder og ser meget flot ud. Dog lidt stiv, så jeg gav den læderbalsam 2-3 gange, og nu er den dejlig blød. Internettet har ikke fungeret for mig. De er for stive også efter 10 eller flere forlystelser, så jeg lægger mine gamle lædertøjler på. MEN længden på nettet, der følger hovedtøjet, er perfekt! Hverken for kort eller for lang, og jeg ved af erfaringer, at det er meget svært at finde tøjler, der er længde. BARE 1 ting, jeg ikke kan lide, er næsebåndet - det er meget smalt og lægger pres på et meget lille område. Jeg har købt rørisolering fra Home Deport og lagt rundt næsebåndet (kun på toppen), og nu er næsebåndet blødt og pænt, og trykket er jævnt fordelt. Jeg vil gerne tilføje et foto, men det ser ud til, at jeg ikke kan uploade et. Vil gerne have en bitløs hovedtøj med et bredt næsebånd.

Størrelse: Normal
anbefales
0 Likes

Meget flot og mild hovedpine :) Min hest brugte tid på at forstå tingene, men nu hvor hun har det, selvom det fungerer godt. Dejligt pandebånd til lydige heste.

Størrelse: Normal
Godt?
0 Likes

Er der nogen, der har erfaring med dette? Overvej at købe.

Størrelse: Normal
snaffle
1 Likes

Dejlig artikel at blødgøre godt Tillader faktisk at kontrollere tempoet let For erfarne kørere Lidt vanskeligt at sætte i starten .. Det er et skud at tage

Størrelse: Stor

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.