Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

HZ Softgrip strigle, lange børster

Produkt-ID: 26058

DKK 59,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
HZ Softgrip strigle, lange børster
Beskrivelse

Beskrivelse

Perfekt til fjernelse af støv i en fart!


Til information: Strigler er gode til at fjerne mudder og snavs fra pelsen uden at fjerne naturlige olier. Stive børster er gode til langt hår; bløde børster er bedst til følsomme eller korthårede heste.

Denne langbørstede strigle er ideel til hverdagsstrigling eller til bare at fjerne uønsket støv. De lange børster glider henover hestens pels uden at fjerne essentielle olier. En avanceret ergonomisk form passer perfekt ind i hånden og giver en ekstremt komfortabel følelse. Et gummigreb modarbejder træthed i hånden og lader dig strigle hesten med lethed.


Funktioner


  • Ergonomisk gummihåndtag forhindrer træthed i hånden
  • 8 cm lange syntetiske børster
  • Sjove, tofarvede kombinationer

Detajler


  • Gummihåndtag.
  • Lange børster
  • Let at rengøre!
  • Skyl grundigt med sæbevand for rengøring. Lufttør
Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Et meget behageligt sortiment at bruge
4 Likes

En børste er en børste, du fortæller mig. Men denne (og alle dem i området) har det særlige ved at være særlig solid og æstetisk. Denne hårde børste med sit lange hår er meget fleksibel og behagelig at håndtere.

Super flot bryster!
1 Likes

Jeg kan varmt anbefale denne børste til alle, der vil have en rigtig god rod whisky! Det er behageligt at holde takket være, hvordan det er designet. Det har et meget godt greb og er også effektivt! Kort sagt: En kanonbørste !! Køb !!

Så falmer støvet
0 Likes

Som titlen siger, det gør støv fra din hest, når du bruger denne pensel. Jeg bestilte denne børste via online butikken her på Horze. Da jeg prøvede første gang, var jeg lidt ubehagelig med børsten. Det føltes som stort og klodset, men det blev hurtigt glemt, da jeg så, hvor effektiv det var. En god børste, der skal bruges til at fjerne jord og ler, der har lagt sig på hesten efter udrulning. Anbefales til voksne, da børsten er for stor til børnenes hænder.

Utroligt praktisk pensel
0 Likes

Jeg købte børsten i brunt. De er meget praktiske og ikke for hårde, så de er også velegnede til maven. Også velegnet til små hænder, fordi du kan skubbe den lille finger til at holde mellem børsten. Håndtaget er fantastisk, kan bare lide at røre ved det.

Great!
0 Likes

fantastisk børste, der ikke kun er behagelig for hesten, rytteren er stor i hånden og rengøres fantastisk!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.