Op til 20 % rabat på din bestilling
Fodring & Vanding

Fodring & Vanding

Det er vigtigt at holde redskaber til fodring af heste rene og inddelt mellem hestene for optimalt helbred. Udstyr til vanding af heste sørger for frisk, rent vand til de tørstige dyr.
57 artikler

Køb Fodring & Vanding på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Foderudstyr til heste holder kornene væk fra jorden, og din hest tilfreds.

Et velindstalleret fodertrug kan give et rent og sikkert redskab, til at fodre din hest sine daglige rationer. Mulighederne fra Horze er nemme at rengøre, og giver en naturlig metode til daglig fodring. Stærke og robuste plastik krybber er ideelle til kraftfoder og kosttilskud. Flytbare muligheder såsom krybber til montering på hegn, er ideelle til fodring i folden. Et simpelt plastiktrug til montering i stalden, er nem at bruge og kan indeholde masser af foder, og giver din hest rigeligt med spiseplads. Hønet og -hække holder høet oppe fra jorden og gør det nemt tilgængeligt. Den solide konstruktion giver et sikkert alternativ til fodring på gulvet, og vil holde din hest fra at indtage snavs og affald mens den spiser. Hønet er også et smart valg til traileren, og gør det nemt at transportere hø overalt hvor du rejser.

Gør det nemt at give din hest vand, med spande og vandtrug til ethvert behov.

Vandtrugene tilbyder automatisk dispensering og bekvemmelighed. En ren strøm af vand får heste til at drikke tilfældigt når de føler behov for det, men det giver dig ikke mulighed for at overvåge deres indtag. En simpel robust plastik vandspand er en traditionel løsning, når du har brug for at vide præcis, hvor meget din hest drikker. En stald kan aldrig få nok vandspande og Horze har farver og stilarter som passer til dine behov. Det faste og kraftig plastik er ideelt til både vinterkulde og varme sommerdage og vil ikke bøje eller knække. En standard spand med flad bagside, rummer 19 liter rent drikkevand til at holde din hest tilfreds. Plastiskkonstruktionen er let at rengøre og kan hænge i stalden med en simpel krog.