FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

HZ Softrip strigle, korte børster

Produkt-ID: 26057

DKK 59,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
HZ Softrip strigle, korte børster
DKK 59,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
HZ Softrip strigle, korte børster
Beskrivelse

Beskrivelse

Giv din hest en skinnende pels med denne børste!.
Til information: Strigler er gode til at fjerne mudder og snavs fra pelsen uden at fjerne naturlige olier. Stive børster er gode til langt hår; bløde børster er bedst til følsomme eller korthårede heste. Horze striglen med korte børster er fremragende til at få pelsen ren fra snavs og støv. Den ergonomiske form passer perfekt ind i hånden og giver et ekstremt komfortabelt greb. Et gummigreb modarbejder træthed i hånden og lader dig strigle hesten med lethed. Korte børster gør det let at fjerne snavs og løse hår hvilket giver hesten en skinnende pels.


Egenskaber:


  • Ergonomisk gummihåndtag forhindrer træthed i hånden
  • Syntetiske børster
  • Korte børster
  • Sjove, tofarvede kombinationer

Teknisk beskrivelse:


Gummihåndtag.Korte børster Let at rengøre! Skyl grundigt med sæbevand for rengøring. Lufttør.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Ok til prisen
0 Likes

Striglen ligger godt i hånd dog er den lidt tung. Jeg havde købt den til min datter på 9 år men ddt bliver nok mest mig der kommer til bruge den er for stor tung til hende.

Super!
0 Likes

Stilfuld børste med uovertruffen greb. Ganske blød, men fjerner selv den hårdeste mudder!

Rigtig god børste!
0 Likes

Jeg kan varmt anbefale denne børste til alle, der vil have en rigtig god rod whisky! Det er behageligt at holde takket være, hvordan det er designet. Det har et meget godt greb og er også effektivt! Kort sagt: En kanonbørste !! Køb !!

Størrelse: Lille
De fineste børster nogensinde!
0 Likes

Det bløde greb sikrer, at børsten er meget behagelig at holde. Selv har jeg sommetider ønsket at få ømme hænder fra kanterne af træbørster, hvorfor jeg valgte at prøve disse børster. Det gør jobbet pænt og er meget rart at bruge! Min yndlingsbørste !!

Størrelse: Lille
Sko børste
1 Likes

En ideel børste til hove. Fjerner let tør jord på hove. Ideel størrelse til denne brug. Alt for hårdt for resten af kroppen. Vaskes let: Tøjvask og blegemiddelbad, skyl og tør i solen!

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.