Equine Fusion Active Jogging Hovsko, Slim

DKK 1.749,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
( 1 )
Farve: Sort
Sort Equine Fusion Active Jogging Hovsko, Slim
Størrelsesguide
Levering
Leveringsklar. Varen er på lager og klar til dig
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Active Jogging hovsko består af en kegle-lukkemekanisme og et dragtdesign, der giver dragterne ubegrænsede og naturlige bevægelsesmuligheder. Polstring i fronten af skoen giver komfort. Fås i par. Har en blød inderside og smart lukning på ydersiden.
Active Jogging hovsko har den velkendte All Terrain-sål med et unikt såldesign, der giver fremragende grip med et optimalt tråd, fantastisk støddæmpning og stabilitet. Tests udført på Swedish University of Agricultural Sciences viste, at All Terrain-sålen reducerer maksimumbelastningen på hoven tidligt i landingen/nedsætningsfasen. Opsummerende test.
Den konstruerede, fleksible og elastiske joggingsko gør det muligt for hovene at synke ind i gummisålen og tillade hoven at have fuld kontakt med sålen, for at sikre naturlig blodgennemstrømning og hovfunktioner.
Den primære fordel ved Active Jogging hovsko er deres enestående egnethed til rehabilitering, terrænridning og springning.
Slim-serien er designet til bedste pasform på baghove, med smal sålform og en lavere del bagtil. (Dog kan Equine Fusion slim-modeller også være egnet til forhove i mange tilfælde).


Egenskaber:


  • Sæljes i par

Produkt-ID: 330606

Læs anmeldelser:

Farve: