Op til 20 % rabat på din bestilling
Cavalor
Cavalor

Cavalor

Cavalor, som er grundlagt i 1989, udvikler foder, kosttilskud og plejeprodukter til heste. Med hjælp fra et team af specialister som udvikler produkterne, stræber Cavalor også efter at understøtte sine innovative produkter ved at udføre grundlæggende praktisk og videnskabelig forskning. Med denne kombinerede arbejdsmetode har Cavalor opbygget en betydelig praktisk og teknisk viden som muliggør udvikling af effektive produkter. Deres motto er: "Når resultatet tæller, kan du regne med vores viden.
76 artikler
Køb Cavalor fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du handle komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Innovation. Kvalitet. Resultater. Det er hvad der gør Cavalor speciel.

Cavalor blev grundlagt i 1989 med rådgivning fra Peter Bollen. Hans passion for heste og ernæring førte til at han skabte denne foregangsvirksomhed for tilskud til heste og hesteplejeprodukter. Senere, i år 2000, blev Cavalors foderserie introduceret med fokus på heste på et højt præstationsniveau. Den strenge kvalitetskontrol og meget velsmagende opskrift på dette exceptionelle produkt begyndte at forvandle heste inden for blot uger. Med bemærkelsesværdige resultater og forbedrede præstationer blev det tydeligt, at Cavalors hestefoder gjorde en forskel for disse hesteatleter. Med vedvarende forskning og forbedring har Cavalor gradvist øget kvaliteten, og mange heste som tidligere var uinteresseret i sit foder er faktisk begyndt at nyde fodringstiden. Ejerne blev begejstret over at se forbedringen i fysisk form såvel som det mentale velværd, og mærket blev den ultimative standard uden sidestykke i hesteverdenen. Dette foder, tilskuddene og plejeprodukterne er det bedste på markedet hvis man vil opnå optimale resultater med sin hest, uanset hvilken sport man tilhører.

Cavalor begyndte i Belgien, men har over de næste 20 år udviklet sig til at være markedsførende i mere end 50 lande og har etableret sig i Mellemøsten og nu Nordamerika med hjælp fra den roste, internationale rytter Michael Pollard. Ud over foderserien, er der et overdådigt udvalg af fodertilskud, og der er produkter til ethvert behov. Alt fra vitaminer til føllets helbred og vitalitet til produkter der forbedrer musklernes og pelsens tilstand, Cavalor har det perfekte tilskud til din hest. Vælg blandt produkter der beriger den ophidsede hest eller giv et skud energi til den sløve. Der er et produkt til ethvert tænkeligt behov i denne enorme produktserie. Med korrekt vejledning kan tilskuddene kombineres for at opnå det ønskede resultat og give din hest en fordel når det gælder præstation og helbred. Den grundige kvalitetskontrol hos Cavalor giver dig den nødvendige ro i sindet når du giver din elskede hest disse produkter. Når disse produkter gives i henhold til producentens eller din veterinærs vejledning, kan de forbedre din hests helbred og hjælpe i behandlingen af mange tilstande.

Serien med hesteplejeprodukter indeholder linimenter og vaskemidler såvel som blegemidler til man og hale samt hovplejeprodukter. Salver og balsammer såvel som grød- og leromslag kan fuldende dit førstehjælpssæt og behandlingsudvalg. Følg op på din daglige hestepleje og ridning med korrekt udstyrspleje ved at bruge flere af de luksuriøse læderplejeprodukter fra Cavalor. Vedligehold dit udstyr ved omhyggeligt at bruge disse produkter som er fremstillet med de bedste og mest anerkendte ingredienser på markedet.

Cavalors produktserie er respekteret og hædret gennem mange år, og kvaliteten er uden sidestykke. Videnskaben bag Cavalors produkter er baseret på mange års praktisk forskning, og er skabt af hesteentusiaster til den kvalitetsbevidste rytter. Det er resultaterne der tæller og kun med Cavalors produkter er det virkelig muligt at opnå dem.