25% rabat på et valgfrit produkt fra Horze & B//Vertigo! Brug koden: HZ25OFF

×
Cavalor

Cavalor

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Accuhorsemat
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Belvoir Rug Company
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brinicombe Equine
Brogini
Bucas
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Equisense
Excellent
Eyenimal
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Finish Line
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Hilton Herbs
Holland Animal
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Liveryman
Loveson
Luda Farm
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Moorland Rider
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siccaro
Siulpower
SpectraFence
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
Vetericyn
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Filtrer efter:
  • Filter søgning:
  • Kategori
  • Størrelse
  • Pris
Sorter efter:

Cavalor, som er grundlagt i 1989, udvikler foder, kosttilskud og plejeprodukter til heste. Med hjælp fra et team af specialister som udvikler produkterne, stræber Cavalor også efter at understøtte sine innovative produkter ved at udføre grundlæggende praktisk og videnskabelig forskning. Med denne kombinerede arbejdsmetode har Cavalor opbygget en betydelig praktisk og teknisk viden som muliggør udvikling af effektive produkter. Deres motto er: "Når resultatet tæller, kan du regne med vores viden.

58 artikler

Innovation. Kvalitet. Resultater. Det er hvad der gør Cavalor speciel.

Cavalor blev grundlagt i 1989 med rådgivning fra Peter Bollen. Hans passion for heste og ernæring førte til at han skabte denne foregangsvirksomhed for tilskud til heste og hesteplejeprodukter. Senere, i år 2000, blev Cavalors foderserie introduceret med fokus på heste på et højt præstationsniveau. Den strenge kvalitetskontrol og meget velsmagende opskrift på dette exceptionelle produkt begyndte at forvandle heste inden for blot uger. Med bemærkelsesværdige resultater og forbedrede præstationer blev det tydeligt, at Cavalors hestefoder gjorde en forskel for disse hesteatleter. Med vedvarende forskning og forbedring har Cavalor gradvist øget kvaliteten, og mange heste som tidligere var uinteresseret i sit foder er faktisk begyndt at nyde fodringstiden. Ejerne blev begejstret over at se forbedringen i fysisk form såvel som det mentale velværd, og mærket blev den ultimative standard uden sidestykke i hesteverdenen. Dette foder, tilskuddene og plejeprodukterne er det bedste på markedet hvis man vil opnå optimale resultater med sin hest, uanset hvilken sport man tilhører.

Cavalor begyndte i Belgien, men har over de næste 20 år udviklet sig til at være markedsførende i mere end 50 lande og har etableret sig i Mellemøsten og nu Nordamerika med hjælp fra den roste, internationale rytter Michael Pollard. Ud over foderserien, er der et overdådigt udvalg af fodertilskud, og der er produkter til ethvert behov. Alt fra vitaminer til føllets helbred og vitalitet til produkter der forbedrer musklernes og pelsens tilstand, Cavalor har det perfekte tilskud til din hest. Vælg blandt produkter der beriger den ophidsede hest eller giv et skud energi til den sløve. Der er et produkt til ethvert tænkeligt behov i denne enorme produktserie. Med korrekt vejledning kan tilskuddene kombineres for at opnå det ønskede resultat og give din hest en fordel når det gælder præstation og helbred. Den grundige kvalitetskontrol hos Cavalor giver dig den nødvendige ro i sindet når du giver din elskede hest disse produkter. Når disse produkter gives i henhold til producentens eller din veterinærs vejledning, kan de forbedre din hests helbred og hjælpe i behandlingen af mange tilstande.

Serien med hesteplejeprodukter indeholder linimenter og vaskemidler såvel som blegemidler til man og hale samt hovplejeprodukter. Salver og balsammer såvel som grød- og leromslag kan fuldende dit førstehjælpssæt og behandlingsudvalg. Følg op på din daglige hestepleje og ridning med korrekt udstyrspleje ved at bruge flere af de luksuriøse læderplejeprodukter fra Cavalor. Vedligehold dit udstyr ved omhyggeligt at bruge disse produkter som er fremstillet med de bedste og mest anerkendte ingredienser på markedet.

Cavalors produktserie er respekteret og hædret gennem mange år, og kvaliteten er uden sidestykke. Videnskaben bag Cavalors produkter er baseret på mange års praktisk forskning, og er skabt af hesteentusiaster til den kvalitetsbevidste rytter. Det er resultaterne der tæller og kun med Cavalors produkter er det virkelig muligt at opnå dem.

Læs mere