FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Stassek Equibona hudbalsam, 250 ml

Produkt-ID: 25124

DKK 79,95
(Prisen er inkl. moms)
Stassek Equibona hudbalsam, 250 ml
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Stassek Equibona hudbalsam, 250 ml
DKK 79,95
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Stassek Equibona hudbalsam, 250 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyttende naturlig plejebalsam til hud
 
Mange af de bakterier som skaber hudproblemer har ikke en chance på blød og velplejet hud.
 
Equibona beskytter og plejer effektivt hestens hud og pels. Denne omhyggeligt udviklede plejebalsam er udelukkende produceret af naturlige råmaterialer. Equibona er et uerstatteligt plejeprodukt til fx læber, mundvige, kodebøjningen, halerod,  manke og irriterede områder. Dets anvendelse er næsten ubegrænset. Equibona beskytter pålideligt kodebøjningen mod fugt og irriterende staldmøg. Det gør huden blød og smidig og gendanner elasticiteten på meget kort tid. Velplejet hud er meget mere modstandsdygtig overfor hudproblemer og ømhed. Unge heste bliver lettere vænnet til ukendte bid. Equibona er også et vidunderligt plejeprodukt til yveret på avlshopper.
Equibona kan også bruges til familien fx til hænder, albuer og irriteret hud.

 

Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

pleje
0 Likes

Parfume meget flot!

Størrelse: Normal
Perfekt!
0 Likes

Købt sidste år for at behandle små sår her og der, kommer jeg ud på dette tidspunkt for at helbrede kommissuren af min hestes læber. Det beskytter straks og forhindrer forekomst af skorpe. Derudover er lugten virkelig dejlig og efterlader hænderne bløde efter påføring på fingeren!

Størrelse: Normal
Great!
0 Likes

Balm købte for mange år siden til mit æsel, der har en tendens til at skade næsen på grund af sin grime. Det er også meget nyttigt til at kommunikere på læberne. Jeg er overrasket over, at der ikke er nogen mening om dette produkt, under alle omstændigheder anbefaler jeg det

Størrelse: Normal
super salve
0 Likes

Salven fungerer godt mod blandt andet krus! Det er godt og varer lang tid

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.