Mid Season SALE
Pleje til hestens pels, hud og man/hale

Pleje til hestens pels, hud og man/hale

Hesteshampoo og andre pelsplejeprodukter opretholder balancen ved at rense hestens pels, man og hale. Shampoo til heste hjælper med at opretholde fugtbalancen når det er nødvendigt med hyppig vask.
180 artikler

Køb Pleje til hestens pels, hud og man/hale på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Pelsplejeprodukter giver glans til man og hale.

Du kan gøre meget for at hestens pels skal vise sig fra sin bedste side til stævner eller hjemme i stalden. Ved at bruge den korrekte balance mellem shampoo og balsam bliver hesten helt ren, og får den rette balance af naturlige olier i pelsen. Hvis du vasker rigtigt og bruger produkterne korrekt bevarer du hestens sunde og flotte pels, og giver den en frisk følelse. En god shampoo fjerner snavs og støv, og giver en blød og skinnende pels. Brug af shampoo og balsam til man og hale er en fantastisk måde at give din hest et luksuriøst udseende på. Udfiltrings-produkter gør at halen ikke filtres sammen og nedsætter risikoen for at hårstråene knækker.

Pelspleje er en vigtig del af hestens pleje.

En lys, skinnende pels er tegn på en sund hest der får den rigtige føde og pleje, og hesten ligner en stjerne. Når du bruger glansspray vil hesten skinne uden at pelsen føles klæbrig og olieagtig, og den bliver glat og silkeagtig at røre ved. En fin og ren pels forhindrer hesten i at klø sig, da den ikke får tør, skællende og irriteret hud. Ved at opretholde den naturlige balance, og ikke vaske for ofte, opnås en række fordele for både dig og hesten. Et citronella-baseret produkt har en forfriskende virkning på afvaskningen, og duften hjælper med at frastøde insekter. Det er klogt at tage sig af hestens pels, så den ser flot ud og føler sig frisk og lykkelig.

Top katagorier