Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Horze Sure Grip dressurpisk

Produkt-ID: 42131

DKK 109,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste forsendelsespris
På grund af størrelsen på dette produkt er der et fast fragtgebyr. Kampagner med gratis fragt eller fri fragtgrænse gælder ikke.
Horze Sure Grip dressurpisk
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Sure Grip dressurpisk
DKK 109,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Sure Grip dressurpisk
Beskrivelse

Beskrivelse

Behageligt håndtag med rigtig godt greb. Med piskesnert.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

længere end forventet dog ...
0 Likes

På grund af at jeg havde meget korte ben, nerveudgivelser og ridning på en meget stor hest, havde jeg brug for noget som en dressur / skolepisk og finde denne ene så østlig at bruge, og jeg har ikke lyst til at droppe det hvert andet sekund. hvis det går i stykker, vil jeg købe en anden!

Gør jobbet godt
0 Likes

Lidt større end forventet (burde virkelig have kontrolleret størrelsesguiden). Brugt et par gange nu og ingen negativer. Stor værdi .

Meget god pisk
0 Likes

Meget god pisk at se let ud. grebet er let og behageligt. Det ville være endnu bedre, hvis det findes i 130, men størrelsen 120 er virkelig god, hvis du kører på en stor hest.

Størrelse: Normal
Stick 110cm
0 Likes

Stick af meget god kvalitet, skridsikkert greb, der bruges til intensiv ridning (6 timer om dagen i 1 uge) og skiller sig virkelig ud! Prisen er overkommelig, og jeg opfordrer potentielle købere til at tage en af disse pisker!

Størrelse: Normal
Værd at prisen
0 Likes

Jeg bestilte en 110-cm lang Pisken og jeg har været tilfreds. Det er godt at holde flappen i hånden. Raippaa jeg har brugt i omkring et år, og det er forblevet godt, så jeg tror, det var værd at pengene. Jeg anbefaler at køre mindst en gang om ugen.

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.