Få 12% rabat på ALLE dækkener fra Horze & B Vertigo!
Spar nu
-20%

Horze Silver Cord dressurunderlag

Produkt-ID: 17073

DKK 239,20
DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Silver Cord dressurunderlag
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Køb også
Horze Silver Cord dressurunderlag
DKK 239,20
DKK 299,00
Horze Nest kombibandager
DKK 179,00
Horze Silver Cord dressurunderlag
Beskrivelse

Beskrivelse

En sølvsnor giver et særlig touch til dette klassiske dressurunderlag.


En smukt diamantmønster i vatteringen, ergonomisk form og upåklagelig sans for detaljer adskiller dette underlag fra andre. Dette underlag fungerer som en beskyttende barriere mellem sadlen og hesteryggen. Det er naturligt blødt med åndbar bomuldsforing til at opsuge fugt fra hestens ryg og give kølig komfort - det konturerede underlag føjer sig efter hestens naturlige form for at eliminere gnidning og friktion og give ekstra aflastning omkring manken for øget komfort. En sølvbroderet krone er placeret i nederste hjørne med matchende sølvsnor der indrammer underlaget og giver det et overdådigt, karakteristisk look. Din hest vil blive misundt i stalden med dette smukke sadelunderlag! Det vil se godt ud med navn eller initialer broderet på det!


Egenskaber:


  • Enestående dressurfacon og pasform for øget komfort
  • Ergonomisk formet
  • Forstærkede nylonstropper
  • Ekstra aflastning omkring manken
  • Stødabsorberende bomuldsforing med fyld af høj densitet
  • Sølvbroderet kroneemblem
  • Sølvsnor langs kanterne

Teknisk beskrivelse:


Yderlag: 100% bomuld.Fyld: Skum og polyfill.bomuldsforing.


Vaskeanvisning:


Maskinvask, varmt vand, lægges fladt til tørre.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Det perfekte tæppe!
17 Likes

Smukt tæppe, meget elegant og især meget solidt! Brugt meget regelmæssigt og derfor ofte maskinvasket, bliver dette tæppe ikke gammel! Efter mere end et års brug er det som nyt! Lidt mere er velcreme til passage af stropp og sanglons, der muliggør en endnu lettere brug.

6 Likes

Bleges ikke, bleges ikke. Bestået testen af både tid og arbejde. stilfuld

Super flot sabrak med smukke detaljer!
3 Likes

Denne shabra er fantastisk, jeg elsker den og spænd den hver gang jeg går. Hvad jeg virkelig kan lide ved det er detaljerne i sølv, som er utroligt fine til den hvide farve. Det er af god kvalitet og har varet længe uden at tråde eller lignende har røget. Det kan blive lidt lille, når det vaskes, men så længe du trækker det godt ind, når det stadig er vådt, er der nulproblem! Stærkt anbefalet af mig !!

Meget dekorativ !! Vis kvalitet!
3 Likes

Så jeg har i årevis været på udkig efter en dejlig marineblå dressur-show pad til min grå. Jeg har en marineblad dressurfrakke og hvidt udseende så vasket ud på en grå. Jeg så denne pude, og jeg troede, at den ville være den perfekte pasform. Det har stor visning og lige bagud. Det er en stor længde, og jeg elsker velcro omkretssløjfer, de giver perfekt justering. Kronen og rørledningen er lige nok til at give det smarte look uden at gå over toppen. Jeg har brugt det ved fire begivenheder nu, og det har holdt godt efter de to første vaske. Rørledningen er begyndt at blæse op, men er ikke fortryllet eller uafviklet. God pude til en god pris. Jeg ville købe igen!

Uændret og elegant tæppe
3 Likes

I to år bruger jeg dette smukke gulvtæppe, elegant og solidt, som altid er en sensation! Brugt meget regelmæssigt under klimatiske forhold, ikke altid gunstigt, og derfor ofte vaskes med maskinen, ældes dette tæppe ikke! For ikke at nævne bekvemmeligheden ved velcro stropper og bælter, der muliggør endnu lettere brug.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.