FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu
-50%

Horze Eczema-dækken

Produkt-ID: 24812

DKK 399,50
DKK 799,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Eczema-dækken
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Eczema-dækken
DKK 399,50
DKK 799,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Eczema-dækken
DKK 399,50
DKK 799,00
Horze eksemmaske.
DKK 299,00
Horze Eczema-dækken
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyt hesten fra hoved til hale med dette beskyttende dækken. Insekterne får ikke en chance og hesten kan græsse i fred.


Horze Eczema-dækkenet giver god beskyttelse både mod insekter og sol, da det dækker hele kroppen undtagen ben, og vil give en roligere og gladere hest. Brug det med matchende insektmaske der sælges separat (# 22812) for komplet beskyttelse. Dækkenet er som en rustning for hesten og beskytter mod sommerens blodtørstige insekter. Materialet er let og alligevel åndbart, og det holder irriterende insekter væk imens luften cirkulerer og hesten kan græsse i fred. Halsen sættes på grimen og hvis man fuldender looket med fluemasken, så vil hesten være helt beskyttet mod irriterende insekter.


Egenskaber:


  • Let, åndbart materiale
  • UV-beskyttelse
  • Fuldt dækkende
  • Nemt at rengøre
  • Solide velcrolukninger
  • Fint mesh forhindrer hesten i at klø sig
  • Insektmaske sælges separat (#22812)

Teknisk beskrivelse:


100 % polyester mikromesh.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 30 grader. Brug normalt vaskemiddel, der ikke indeholder blege- eller skyllemiddel. Må kun lufttørres, brug ikke tørretumbler.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Tæppet net
2 Likes

De prøvede en masse dyre og ikke særlig tæppe i perioden med grusomme, kunne ikke stoppe deres valg. Et eller andet sted formåede insidious insekter at bryde igennem, nogle steder gnides, nogle tæpper simpelthen efter den første gåtur forvandlet til et bjerg af værdiløse klude. Eksemtæppe fra horze var allerede snarere en mulighed "Nå, hvad hvis", det var svært at tro på succes. Til en rimelig pris, tæppe tilfreds med et stærkt snit. Det var en slags udfordring for hingsten, som var vant til at adskille alt sit “tøj” i flisespåner, og underligt nok modstod tæppet. Meget let og behageligt, begrænser ikke bevægelser, forstyrrer ikke behageligt græsning og gåture. Den blev købt med en motorhjelm og en maske, og den fremmede hest var beskyttet mod alle sider. Mest af alt tilfreds med den lukkede mave - insekter kan ikke passere. Som et resultat - i mere end to års aktivt slid, startende fra perioden med udseende af kamme. Hesten blev mere villig til at gå en tur og tilbringe hele dagslysetimerne på græsset uden at lide af irriterende insekter. Hun har ikke lidt og har stadig en præsentation. Tak, horze, jeg råder dig til at købe dette tæppe med fuld tillid.

Størrelse: Normal
God værdi for pengene
0 Likes

Kalk har en meget god værdi for pengene. Meget tilfreds med min pehmustettuhin jalkalenkkeihin. Ellers er størrelsen M velegnet til en lille grov islandsk hest, men maves omkredsen er lidt for lang.

Størrelse: Normal
Meget skuffet
0 Likes

Min hoppe har båret den i 4 dage, og en af plastbåndene på lårbåndene er allerede brudt. Tæppet snurrer, og hun får bagdelen i luften, hver gang hun ruller .. så held og lykke revet helt og især mere beskyttelse mod insekter, mens jeg købte det til det ..

Størrelseskortet er korrekt
0 Likes

Der er endnu ingen praktisk brugeroplevelse, men XL-størrelsen er velegnet til en let kuglesikker 154 cm koldblodsrytter, der overvejende bruger 145 cm varp (ca. 135). Måske lidt lang, siderne kunne være længere, men det ville ikke skade at bruge.

Størrelse: Normal
Ekzemerdecke
0 Likes

Meget let, stabilt tæppe. Testes for holdbarhed i det kommende forår ved den første insektmetode. DERFOR leveres holdbarheden.

Størrelse: Stor

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.