FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze eksemmaske.

Produkt-ID: 22812

DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze eksemmaske.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze eksemmaske.
DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze eksemmaske.
DKK 299,00
Horze Eczema-dækken
DKK 799,00
Horze eksemmaske.
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyt din hest mod insekter og pas på den sensitive hud med denne heldækkende maske.


Denne lette eksemhætte er lavet af blødt micromesh med UV-beskyttelse. Den giver fuld beskyttelse af hestens ører og hoved, og holdes sikkert på plads med et komfortabelt elastikbånd. Det ekstra fine mesh holder sig væk fra øjnene, for at undgå gnavning og irritation af dette sarte område, samtidig med at øjnene beskyttes. Denne hætte er især velegnet til heste som er følsomme over for materialer tæt på øjnene.


Egenskaber:


  • Let materiale.
  • UV-beskyttelse.
  • Fint mesh forhindrer hesten i at klø sig.

Teknisk beskrivelse:


100 % polyester micromesh.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i koldt vand. Brug normalt vaskemiddel, der ikke indeholder blege- eller skyllemiddel. Må kun lufttørres, brug ikke tørretumbler.


Gennemsnitlig vurdering
3.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Ingen lav pris!
0 Likes

Desværre ikke uden et tæppe at have på, fordi halsdelen ikke kan fastgøres tilstrækkeligt til nakken. I andre hestesport er en sammenlignelig maske permanent 5 euro billigere.

Størrelse: Normal
masken
0 Likes

Først kunne min hest ikke lide det, men han vænner sig til det nu og ser ud til at hjælpe ham med at gnide ansigtet så meget

Størrelse: Normal
Fantastisk produkt!
0 Likes

Min hest er ekstremt følsom overfor solen, og jeg ledte efter en mere overkommelig mulighed end de dyrere mærker. Jeg prøvede denne maske og sammen med eksemtæppet, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Alt passer perfekt til min hest og har virkelig hjulpet med at skære ned på irritationen i hans hud. Dette produkt er fantastisk og en STOR aftale! Jeg vil meget anbefale dette til nogen!

Størrelse: Normal
0 Likes

Mens jeg kunne godt lide det store maske på masken, passede hætten ikke godt og vores hest fjernede den første gang hun bar den. Jeg ved ikke, om det ville have hjulpet at efterlade en grime, fordi vi ikke slår vores heste ud med stopere. Jeg er heller ikke sikker på, at en mindre størrelse ville have fungeret bedre.

Størrelse: Stor
0 Likes

Vores islænding går i græs med masser af vegetation og kunne derfor let ridse på nettet på hætten. Netværket varede ikke længere end en måned.

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.