Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver! *
Spar nu

Horze eksemmaske.

Produkt-ID: 22812

DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze eksemmaske.
DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze eksemmaske.
DKK 229,00
Horze Eczema-dækken
DKK 699,00
Horze eksemmaske.
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyt din hest mod insekter og pas på den sensitive hud med denne heldækkende maske.


Denne lette eksemhætte er lavet af blødt micromesh med UV-beskyttelse. Den giver fuld beskyttelse af hestens ører og hoved, og holdes sikkert på plads med et komfortabelt elastikbånd. Det ekstra fine mesh holder sig væk fra øjnene, for at undgå gnavning og irritation af dette sarte område, samtidig med at øjnene beskyttes. Denne hætte er især velegnet til heste som er følsomme over for materialer tæt på øjnene.


Egenskaber:


  • Let materiale.
  • UV-beskyttelse.
  • Fint mesh forhindrer hesten i at klø sig.

Teknisk beskrivelse:


100 % polyester micromesh.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i koldt vand. Brug normalt vaskemiddel, der ikke indeholder blege- eller skyllemiddel. Må kun lufttørres, brug ikke tørretumbler.


Gennemsnitlig vurdering
3.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

0 Likes

Jeg fandt, at masken var meget stor, mens min hest har et meget stort hoved, var masken virkelig for stor for ham.

kan anbefales
0 Likes

Dette er nøjagtigt, hvad vi har ledt efter i lang tid - et perfekt supplement til eksemdækkene. Fik sydlige bånd på indersiden af dækkene, monterede den medfølgende hjul (desværre følger båndet ikke med) og eksemkappen sidder som et skud (uden at glide det op til ørerne) = Tilfreds og rolig eksem hest (og ejer) Når det kommer til holdbart efter en uges brug græsarealer med skov - så længe der ikke er skader (bare beskidt;)), gode detaljer? neida - det er udstyr er ikke fancy, og prisen er ok.

0 Likes

Vores islænding går i græs med masser af vegetation og kunne derfor let ridse på nettet på hætten. Netværket varede ikke længere end en måned.

0 Likes

Mens jeg kunne godt lide det store maske på masken, passede hætten ikke godt og vores hest fjernede den første gang hun bar den. Jeg ved ikke, om det ville have hjulpet at efterlade en grime, fordi vi ikke slår vores heste ud med stopere. Jeg er heller ikke sikker på, at en mindre størrelse ville have fungeret bedre.

masken
0 Likes

Først kunne min hest ikke lide det, men han vænner sig til det nu og ser ud til at hjælpe ham med at gnide ansigtet så meget

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.