Spar 12% på top 20 Vinterprodukter! *
Spar nu

Horze Fleece stævnedækken.

Produkt-ID: 24707

DKK 379,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze Fleece stævnedækken.
DKK 379,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Køb også
Horze Fleece stævnedækken.
DKK 379,00
Horze Rejsetakse
DKK 299,00
Horze Fleece stævnedækken.
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne cooler er smuk at se på og den gør sit job ved barrieren.


Et stævnedækken er et "must-have" til stævne og transporten til og fra. Det klassiske design ved denne fleece-cooler ser flot ud og koster ikke en formue. Den tykke piping langs kanten ser dyr ud, men det er det ikke. Dækkenet har det hele og hesten vil se flot ud uden at fryse. Brug det alene eller hold udstyret rent imens du venter på at komme på banen.


Egenskaber:


  • Blød, varm fleece.
  • Rene linjer giver elegance på sidelinjen.
  • Klassisk snit ved halsen.
  • Anti-fnug stof som transporterer fugten væk.
  • Elegant piping.
  • Simpel halesnor.
  • Enkelt bringespænde.
  • Perfekt til brodering og et personligt look.

Teknisk beskrivelse:


Polyesterfleece.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 30°C. Let centrifugering, brug normalt vaskemiddel der ikke indeholder blege- eller skyllemiddel. Kun lufttørring. Må ikke tørretumbles.


Brugsanvisning:


Blødt fleece-stævnedækken der beskytter hest og udstyr imens man venter, eller som kan bruges til at køle ned eller til transport.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

8 Likes

Fleecedækkenet har jeg selv mange gode erfaringer. Jeg synes bla. den er meget sved absoberene og god at bruge om vinteren, når man fx skridter den af, da den holder godt på varmen. Jeg synes personligt selv, at man får et rigtig god fleecedææken for pengene. Dækkenet har dog ikke mange detaljer.

Super
3 Likes

Rigtig lækkert. Har kun været tilfreds med det indtil vidre. Broderingen er flot, især til prisen. Et fleecetæppe, som de fleste vil kunne betale uden, at komme af med en formue. Det er godt til at tage sveden fra hesten hvis man har redet hårdt, det suger godt og hestens hud kan godt trække luft igennem. Jeg bruger det hver dag. Og har ikke fået en eneste skramme endnu :-)

3 Likes

Flot omslag i pæne farver. Lidt holdbart, men billigt, så det er værd at prisen er ;-)

pæn
2 Likes

Fremragende fleece-tæppe! Pæn og god pasform, det eneste kan sandsynligvis være, at det går meget langt ned ad siderne! Men det fungerer godt, da det normalt er lagt over sadlen :) Min hest er dog ikke så ujævn.

Temmelig godt dæk
1 Likes

I betragtning af den relativt rimelige pris er dette dæk meget godt. Jeg er utrolig glad. Da dækket ikke har nogen spænder, kan det bruges på en tur, men jeg brugte det også i stallen på sensommeren, og det fungerede meget godt med et dækbælte. Det er også meget flot og meget rart at se på, jeg har det i mørkeblå og det er meget smukt

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.