Spar 12% på top 20 Vinterprodukter! *
Spar nu

Horze Millau ulddækken.

Produkt-ID: 24652

DKK 479,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze Millau ulddækken.
DKK 479,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Køb også
Horze Millau ulddækken.
DKK 479,00
Horze Rejsetakse
DKK 299,00
Horze Millau ulddækken.
Beskrivelse

Beskrivelse

Tyk uld føles luksuriøst og vil se flot ud på enhver farve hest.


Tyk uld med masser af sølvtoner, gør dette dækken til det perfekte valg at have på i byen. Den flotte snore-dekoration på hoften er et klassisk design og komplimenterer den flotte sølvpiping og Z-logoet. Dækkenet vil være din favorit til transport, da hesten vil ankomme frisk og flot, når den kommer ud af traileren til næste stævne. Åndbar uld betyder at den vil forblive varm og ikke overophedet. Den solide konstruktion ser flot ud og alligevel robust, og kan vaskes, så det holder sæson efter sæson.


Egenskaber:


  • Mættet, varmende mørkeblå uld.
  • Lave krydsgjorde.
  • Dobbelt bringelukning.
  • Elegant sølvpiping.
  • Mankebeskyttelse i fleece.
  • Sølvornament ved hoften.

Teknisk beskrivelse:


80 % uld, 20 % blandet fiber.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 30°C. Let centrifugering, brug normalt vaskemiddel der ikke indeholder blege- eller skyllemiddel. Kun lufttørring. Må ikke tørretumbles.


Brugsanvisning:


Vælg dette flotte dækken til din hest når den er til stævne.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

2 Likes

Et meget elegant tæppe, hesten i det ligner en turneringshest af middelalderlige festligheder. Ikke så tyk som vi gerne vil, men uld er uld, det er varmt i det. Fantastisk stallindstilling til vinteren.

fremragende
2 Likes

Varmt og utroligt smart tæppe! sikkerhedsselerne er løsnet på begge sider, så de kan bruges andre steder, hvis du virkelig har brug for det. Hvad angår slidstyrke er der intet at sige objektivt indtil videre - sæsonen er lige begyndt. Lys, hvilket også er meget vigtigt, vil jeg gerne have en tættere skat.

Dejligt omslag
2 Likes

Jeg synes tæppet er superfint at se på, men tænkte og ønsker det var noget tykkere. Det er temmelig tyndt, og jeg er bange for, at det vil revne let. Kan lide både muligheden for at bære det uden krydshegn og med og kan lide detaljerne i sølv. Jeg fik også broderet med sølvskrivning, og broderiet var meget smukt. Gem farven på uld for at farve hesten i regnen eller på broderiet under den første vask. Håber, at det ikke sker.

utroligt!
1 Likes

Dette tæppe overrasker mig på en positiv måde. Jeg har kæmpet for at finde et dæk med en form, der passer til min hest. Men dette tæppe og lavine regntæppe er blevet min og hestens favoritter :)

1 Likes

Uldtæppe så meget varmere end en fleece! Et fremragende produkt at anbefale ++++

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.