FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze Millau ulddækken.

Produkt-ID: 24652

DKK 479,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Millau ulddækken.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Millau ulddækken.
DKK 479,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Tilføj broderi
Tilføj broderi
Placering af broderi *
Broderitekst *
Klik her for at se skrifttyper, farver og mere!
Størrelse *
Skrifttype *
Farve *
Form *
Køb også
Horze Millau ulddækken.
DKK 479,00
Horze Rejsetakse
DKK 239,20 DKK 299,00
Horze Millau ulddækken.
Beskrivelse

Beskrivelse

Tyk uld føles luksuriøst og vil se flot ud på enhver farve hest.


Tyk uld med masser af sølvtoner, gør dette dækken til det perfekte valg at have på i byen. Den flotte snore-dekoration på hoften er et klassisk design og komplimenterer den flotte sølvpiping og Z-logoet. Dækkenet vil være din favorit til transport, da hesten vil ankomme frisk og flot, når den kommer ud af traileren til næste stævne. Åndbar uld betyder at den vil forblive varm og ikke overophedet. Den solide konstruktion ser flot ud og alligevel robust, og kan vaskes, så det holder sæson efter sæson.


Egenskaber:


  • Mættet, varmende mørkeblå uld.
  • Lave krydsgjorde.
  • Dobbelt bringelukning.
  • Elegant sølvpiping.
  • Mankebeskyttelse i fleece.
  • Sølvornament ved hoften.

Teknisk beskrivelse:


80 % uld, 20 % blandet fiber.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 30°C. Let centrifugering, brug normalt vaskemiddel der ikke indeholder blege- eller skyllemiddel. Kun lufttørring. Må ikke tørretumbles.


Brugsanvisning:


Vælg dette flotte dækken til din hest når den er til stævne.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Kontant produkt, advarsel!
0 Likes

Blandt det værste junk jeg har købt! Spænderne er ubrugelige i designet og falder konstant ud af kroge, uldstoffet er en vittighed (jeg føler mig ekstremt syntetisk, jeg spekulerer på, hvordan "ullen" i dette virkelig er), og at "luksusen", der hængende bag, faldt af og bidrog til en stor tåre i omslaget efter anden (!) brug. Stor advarsel simpelthen, ikke købe !!

Størrelse: Normal
ligetil
0 Likes

Meget flot tæppe, der stjæler hesten lidt ekstra og uldtæppet, der tørrer hurtigt.

Størrelse: Normal
blev hurtigt slidt
0 Likes

desværre blev mit dæk slidt hurtigt, ullen knækkede desværre på spændet, ellers kan jeg godt lide det

Størrelse: Normal
kvalitet uldtæppe Horze!
0 Likes

Jeg købte et tæppe på dette sted, en ting - fremragende i kvalitet, i dens egenskaber, og det ser meget smukt ud. Sølvkanten og nakken er slående, det ser elegant ud, et bemærkelsesværdigt logo. Den mørkeblå farve er ikke meget let snavset, det er ikke et problem at vaske tæpper, sømmene er af høj kvalitet. Selve tæppet er varmt, men hesten sved ikke i det og forbliver tørt, det gnider ikke rigtigt manken på grund af den bløde bagside lavet af fuskepels. Der er to fastgørelseselementer på brystet, holderen er stabil, den glider ikke. Sikkerhedsselerne løsnes, hvilket er praktisk. Prisen for sådan en ting er tilstrækkelig, jeg håber, at tæppet vil vare mere end et år.

Størrelse: Normal
Uldtæppe Millau Horze
0 Likes

Jeg købte et Millau Horze uldtæppe til min hest i år: vinteren var kold, og det gamle tæppe faldt endelig i uorden. Meget høj kvalitet og varm, med min tidligere kan ikke sammenlignes. Stærk spænder fastgør det sikkert. Det sys meget professionelt uden ekstra sømme. Hesten ser meget smuk og spektakulær ud i den - en ægte skønhed! Og omkostningerne er ganske passende for et sådant produkt.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.