Spar 80 kr. på alle gamacher og bandageunderlag over 800 kr!*
Få koden

Horze Freja Fluehætte

Produkt-ID: 22881

DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Freja Fluehætte
Vælg størrelse Størrelsesguide
Størrelsesguide
Leveringsklar
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Freja Fluehætte
DKK 149,00
Horze Freja insektdækken med hals
DKK 529,00
Horze Freja Fluehætte
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyt din hest mod fluebid med denne perfekte hut.


Vælg denne mesh fluehætte til at beskytte din hest fra sommerens irriterende insekter. Mesh-tekstilet er åndbart og det lette ørecover vil holde fluer ude af ørerne. Den bløde foring fjerner hættens friktion. En simpel, holdbar velcrolukning ved halsen, holder hætten på plads. En god hætte til den græssende hest.


Egenskaber:


  • Fluemaske med bløde mesh ører
  • Materialet er UV-beskyttet (UPF 50+)
  • Stærkt og holdbart mesh ved øje og ansigtsområde
  • Blød, tung fleece i kanterne for at undgå gnidning

Teknisk beskrivelse:


Polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 40°C.


Gennemsnitlig vurdering
2.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Great Fly Mask!
1 Likes

I was unsure if I should purchase this fly mask just because my horse can fit in a Cob or a Horse size depending on the brand. So I decided I would give it a try and go for the Horse size. This size fit my horse just about right. I was happy I took a chance on purchasing this item.

Not right. Fit funny.
0 Likes

Great price and well made but do not fit right. Ears are set too wide for average horse and they should show a straight on view of the model horse as it is super wide around the eyes. Yet it did not fit around my smaller almost cob sized quarter horses cheeks. Bought four and that was a mistake they don’t fit any of my 7 horses.

Elendig fluemaske
0 Likes

Ekstremt dårlig pasform. Jeg har prøvet den på 14 forskellige heste, og ikke en af hestene, som er forskellige racer og typer, kunne passe den. Der er ALT for meget plads mellem ørerne, og så er den underligt bred og flad. Den endte i skraldespanden.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.