Spar 15% på alle varer fra Horze
Shop nu
-15%

Horze Freja Fluehætte

Produkt-ID: 22881

DKK 126,65
DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Freja Fluehætte
DKK 126,65
DKK 149,00
Horze Freja insektdækken med hals
DKK 449,65 DKK 529,00
Horze Freja Fluehætte
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyt din hest mod fluebid med denne perfekte hut.


Vælg denne mesh fluehætte til at beskytte din hest fra sommerens irriterende insekter. Mesh-tekstilet er åndbart og det lette ørecover vil holde fluer ude af ørerne. Den bløde foring fjerner hættens friktion. En simpel, holdbar velcrolukning ved halsen, holder hætten på plads. En god hætte til den græssende hest.


Egenskaber:


  • Fluemaske med bløde mesh ører
  • Materialet er UV-beskyttet (UPF 50+)
  • Stærkt og holdbart mesh ved øje og ansigtsområde
  • Blød, tung fleece i kanterne for at undgå gnidning

Teknisk beskrivelse:


Polyester.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 40°C.


Gennemsnitlig vurdering
2.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastisk fluemaske!
1 Likes

Jeg var usikker på, om jeg skulle købe denne fluemaske, bare fordi min hest kan passe ind i en Cob eller en hestestørrelse afhængigt af mærket. Så jeg besluttede at jeg ville prøve det og gå efter hestestørrelsen. Denne størrelse passer næsten lige til min hest. Jeg var glad for, at jeg tog en chance for at købe denne vare.

Elendig fluemaske
0 Likes

Ekstremt dårlig pasform. Jeg har prøvet den på 14 forskellige heste, og ikke en af hestene, som er forskellige racer og typer, kunne passe den. Der er ALT for meget plads mellem ørerne, og så er den underligt bred og flad. Den endte i skraldespanden.

Ikke rigtigt. Pas sjove.
0 Likes

Fantastisk pris og godt foretaget, men passer ikke godt. Ører er indstillet for bredt til gennemsnitlig hest, og de skal vise et ret syn på modelhesten, da den er superbred omkring øjnene. Ikke desto mindre passede det ikke rundt om mine mindre næsten cob store heste kinder. Købt fire, og det var en fejltagelse, de passer ikke til nogen af mine 7 heste.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.