JANUARUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu

Horze Multifeeder Hønet, 225x300cm, stort

Produkt-ID: 50529

DKK 399,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze Multifeeder Hønet, 225x300cm, stort
DKK 399,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Multifeeder Hønet, 225x300cm, stort
Beskrivelse

Beskrivelse

Et standard hønet, der kan rumme en hel hørulle.


Egenskaber:


  • Dette net er langt nok til store baller
  • Kan rumme store mængder, og kan let justeres ved at genbinde lukningen for at tilpasse størrelsen

Teknisk beskrivelse:


100% Polyester nylon.
Mesh-øjne: 6 cm.


Gennemsnitlig vurdering
3.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

hø Net
0 Likes

Jeg var ikke glad. Det brød fra hestenes tænder i løbet af få dage.

Mine yndlingsnet
0 Likes

Disse er gode. Let, let at trække fra mudder eller sne. De får huller, men efter min erfaring gjorde det også de meget dyrere, så jeg er glad. Jeg får over et år fra et år. Sparer mere end det i spildt hø.

Ingen bestiller ikke.
0 Likes

Jeg bestilte to net, de havde 4 dage, siden jeg reparerede dem, og jeg tror, at inden en måned papirkurven, ordre mere solid

Runde bale hønet
2 Likes

Jeg kan godt lide disse, da de ikke er dyre, så jeg føler mig ikke så dårlig, når hestene uundgåeligt sætter et hul i det. De er ikke for holdbare, og størrelserne virker noget tilfældige (jeg har endnu ikke købt to der er ens, selvom de bestiller samme nummer), men de er lette, lette at bruge og de fryser ikke og bliver stive om vinteren eller gnider håret fra hesternes gåder som nogle dyrere net, jeg prøvede.

For stor til en normal rundballe ...
0 Likes

Dette er så enormt, jeg tror, jeg kunne passe 2 rundballer i den. Jeg brugte den på jorden, og nu har den flere huller. Jeg prøvede det i den runde balleføder, jeg har, og det er stadig for stort. Jeg skulle nok have målt de baller, jeg har, for at matche størrelsen op bedre, men jeg gik med produktbeskrivelsen. Hullerne er også for store efter min mening til virkelig at bremse dem. Ikke forfærdelig kvalitet, men heller ikke den mest robuste, antager jeg, at det er derfor, andre net er mere end 2 gange denne pris.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.