Spar 110 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: XMAS
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Horze Slow Feeding hønet

Produkt-ID: 50522

DKK 199,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze Slow Feeding hønet
DKK 199,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Slow Feeding hønet
Beskrivelse

Beskrivelse

Hønet med små masker til langsom fodring. Holder bedre på høet, og holder hesten mere optaget når den skal prøve at få fat i foderet.


Egenskaber:


  • Rummer 8-10 kg

Teknisk beskrivelse:


Materiale:: 100 % nylon. 90 x 120 cm.Netmaskestørrelse: 3 cm.


Gennemsnitlig vurdering
4.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Interessant produkt
2 Likes

Godt produkt, solidt, let at hænge sammen med karabinholdere. Jeg lavede en spreder, som gør det muligt at udfylde den let, når den er koblet.

Langsomt fodrende net - elendigt håndværk
2 Likes

Nettet er smart designet og fungerer godt; med undtagelse af, at alle sømme, der holder "kantbåndet" på plads, blev syet med ekstremt ujævn og røget hurtigt. Mere end en 6 mm lang søm, med sømme, der stoppede, ikke var fastgjort, begyndte andetsteds; løb ud af kanten af båndet mange gange og får ganske enkelt web til at falde fra hinanden i lang tid, før materialerne virkelig er slidt. Jeg har repareret mig selv ved at sy den igen; men er skuffet over en sådan elendig kvalitet.

Hay Net
1 Likes

Nettet har haft nøjagtigt 2 dage, så havde min lidt for spiste Hafi fanget to store huller. Ikke egnet til Hafiś nylon er for tynd.

Ganske umuligt at undvære.
1 Likes

For os med meget nøjsomme heste, er dette ret holdbare net en hjælp. Det holder godt på høet og hesten har derfor maden til rådighed over længere tid. Det er let at hænge op og fylde. Jeg har købt små karabinhager til at sætte i foroven, da de snore, som skal lukke nettet desværre ikke holder længe hos os. Og har man en hest, som gerne tager udfordringer op for at få fat i sit hø, så finder den hurtigt en måde at komme ned i nettet oppefra. Derfor har jeg lukket det med karabinhager. Nettet kan varmt anbefales herfra.

Dette er de BEDSTE sakte feeder tasker!
0 Likes

Jeg bestilte to af disse for ca. 2-3 måneder siden, og de er fantastiske! De er kæmpe! Kan let indeholde 2 flager med fluffet hø og sandsynligvis 3-4 flager af komprimeret hø. Meget godt køb for pengene! Holder mig meget godt med mine 2 hopper, som ikke er stille, blide spiser. Mere som støvsugere, derfor behovet for høposer!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.