FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze Slow Feeding hønet

Produkt-ID: 50522

DKK 199,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze Slow Feeding hønet
DKK 199,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Slow Feeding hønet
Beskrivelse

Beskrivelse

Hønet med små masker til langsom fodring. Holder bedre på høet, og holder hesten mere optaget når den skal prøve at få fat i foderet.


Egenskaber:


  • Rummer 8-10 kg

Teknisk beskrivelse:


Materiale:: 100 % nylon. 90 x 120 cm.Netmaskestørrelse: 3 cm.


Gennemsnitlig vurdering
4.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

tilfreds
1 Likes

Har ikke meget høje forventninger, men har brugt det dagligt i næsten to måneder, og kun et par huller er strækket, ingen ledninger der har brudt ellers. Fik at placere en karabinkrok i midten, hvor snørebåndene ikke binder den sammen, da hesten ellers stopper hovedet ned i hullet og spiser uhindret.

Lidt holdbart
0 Likes

Røg ved udgangen af den første dag, åbenlyst ikke syet godt nok. Løkken til at fastgøre nettet som røg. Trådene, som du binder tilbage til nettet med, har filt, og hullerne er meget hurtige på nettet. Ligesom at det er blødt og i størrelse, men ønsker også muligheder for endnu mindre sømme og mere holdbarhed.

stor
0 Likes

Jeg er meget tilfreds med dette hønet, en stor kapacitet og gør ikke ondt. Det eneste problem er åbningen, der efterlader store huller, når de først er tæt, men det er ikke et problem, bare tilføj en streng og tricket er spillet

Faldet fra hinanden
0 Likes

Usædvanlig kvalitet! Sømmene går op, og garterne falder fra hinanden. Købt tre garn for to måneder siden. Alle tre er nu fuldt strakt, selvom jeg sy alt, siden de gik op.

Den bedste Haynet nogensinde
0 Likes

Jeg har brugt tonsvis af hayneter, og dette er langt min favorit. Jeg har haft mine omkring 4 ish måneder, og min hest er ikke venlig overfor hans høner (han er ligefrem voldelig mod dem), og der er en tråd, der er ude af sted. Super let at udfylde og har en TONDE hø, der er fantastisk, når hestene sidder fast i dårligt vejr. Vil absolut købe igen (og igen og igen!)

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.