Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze Zofty fleksibel spand, 14 l

Produkt-ID: 50513

DKK 59,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Zofty fleksibel spand, 14 l
Beskrivelse

Beskrivelse

Spand med 1000 anvendelsesmuligheder!


Den fleksible 14 liters spand er nødvendig at have stalden! Den kan bruges på hundredevis af måder. Det er en fantastisk spand til opbevaring af strigleartikler, transport af nødvendigheder til stævnerejser såsom bandageunderlag og halebeskyttere eller til fx at blande vand og shampoo i til vask af hesten. Typerne af opgave som denne spand kan bruges til rundt omkring i stalden er endeløse! Hent en spandfuld æbler fra frugthaven til dine ridevenner!


Funktioner


  • Superstærke håndtag
  • Brug den til opblanding af foder eller opbevaring af ting
  • Holdbar plastik
  • 14 liter

Detajler


  • Holdbar plastik
  • 14 liter
Gennemsnitlig vurdering
4.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Venlige sæler til at livne op dagen :)
5 Likes

God størrelse, meget praktisk (perfekt til mos eller andre kulinariske præparater) og god kvalitet Jeg anbefaler disse sæler, som har fordelen ved at blive tilbudt i meget smukke farver (som det må siges, ikke gør det er tilgængelige intet andet sted!).

3 Likes

Virkelig god størrelse og været holdbar i brug! Plus dejlige farver og en fantastisk pris;)

Kvalitet på møde
2 Likes

Ud over at være smukke, har disse sæler, der bruges hver dag i 6 måneder, en fantastisk kvalitet! Farverne holder såvel som håndtagene. En værdi for pengene ekstra. Jeg anbefaler.

super
1 Likes

Fantastisk spand, der ikke går i stykker, og hvis den bliver bøjet, skal du bare fylde den med varmt vand, så er den god som ny :-)

superR
1 Likes

Virkelig flot farver, hvilket altid er et plus. Koppen tager bare super godt, når du bringe vores ponimme er deres professionelle morder, men koppen er ikke gået hvorfor ikke bruge aikana.Hinta-kvalitet forholdet er det bedste jeg nogensinde har löytänyt.Itsekkin jeg bestilte 3: mad, børster og plejeprodukter, og jeg ikke gør beklagede et øjeblik mit køb :) Jeg anbefaler virkelig: D

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.