FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Horze Zofty fleksibel spand, 14 l

Produkt-ID: 50513

DKK 59,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Leveringsklar
Horze Zofty fleksibel spand, 14 l
DKK 59,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Zofty fleksibel spand, 14 l
Beskrivelse

Beskrivelse

Spand med 1000 anvendelsesmuligheder!


Den fleksible 14 liters spand er nødvendig at have stalden! Den kan bruges på hundredevis af måder. Det er en fantastisk spand til opbevaring af strigleartikler, transport af nødvendigheder til stævnerejser såsom bandageunderlag og halebeskyttere eller til fx at blande vand og shampoo i til vask af hesten. Typerne af opgave som denne spand kan bruges til rundt omkring i stalden er endeløse! Hent en spandfuld æbler fra frugthaven til dine ridevenner!


Funktioner


  • Superstærke håndtag
  • Brug den til opblanding af foder eller opbevaring af ting
  • Holdbar plastik
  • 14 liter

Detajler


  • Holdbar plastik
  • 14 liter
Gennemsnitlig vurdering
4.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Dårlig holdbarhed i kulden.
0 Likes

Indeholder ikke køleskabet overhovedet. Bruger min som krybbe i græsset. Købt ti stykker før jul og mindre end en måned senere er kun en i funktionsdygtig stand.

Desværre ingen gode oplevelser
0 Likes

Vi har for nylig købt to sådanne spande. Ideen var simpelthen at have spande, der er uforstyrrende, og intet kan ske. Vi lærte hurtigt en bedre måde. Den første spand har en revne lateralt efter et par uger. Horze tog derefter det tilbage. Den anden spand havde et par uger senere to små huller og var derfor ubrugelig. Imidlertid tog Horze derefter ikke tilbage denne spand, eller vi ville have været nødt til at sende den tilbage på vores egen regning. Hvad angår oplevelsen, kan vi kun fraråde at købe disse spande. Det billigere alternativ (som vi har gjort før og nu gør det igen i fremtiden) er spande med billige hardwareforretninger. Fjern bare metalhåndtaget, og du har til 1,79 ¬ en stor spand.

Love this little bucket
0 Likes

Dunno about the durability but for this price I don't really worry that much. It's very pretty, light and easy to use. I use it to feed or water my horse, but mostly, when it's not in use, to store brushes and tack. Easy to clean and bend to store in tight places.

Desværre ingen gode oplevelser
0 Likes

Vi har for nylig købt to sådanne spande. Baggrundsideen var, fordi spande er fleksible og ikke har noget metalhåndtag, at du kan lade dem være i kassen for at spise, selv uden hvad der kan ske. Den første spand havde allerede en revne på siden efter 14 dage. Den anden spand har et hul et par uger senere. Samlet set, så begge spande ikke er rigtig gamle. Tidligere havde vi spand fra hardware-butikken til 1,79 € stykket. De varede meget længere. Vi vil nu købe dem igen og blot fjerne håndtaget.

Desværre intet meget positivt
0 Likes

Vi har for nylig beordret to sådanne spande til tider endda spande til at spise uden dårlig samvittighed i kassen for at kunne stå. Den ene spand havde allerede en stor knæk efter 14 dage, den anden har et hul for nylig. Bare for at undgå det bestilte vi de fleksible spande. Tidligere havde vi Baumarktteimer for € 1,79 / St. Den holdt meget længere. Når du fjerner metalhåndtaget, kan der ikke virkelig ske noget. Vi betalte vores læreplads ...

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.