Spar 12% på top 20 Vinterprodukter! *
Spar nu

Horze martingal, læder

Produkt-ID: 10732

DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Horze martingal, læder
DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze martingal, læder
DKK 229,00
Pharma Leather Cleaner, 450ml
DKK 129,00
Horze martingal, læder
Beskrivelse

Beskrivelse

Giver meget for pengene og er praktisk, martingalen er perfekt til daglig træning.


Denne praktiske martingal er kombineret med kvalitetslæder og et godt udseende. En gummiring, som halsremmen lige akkurat kan komme igennem, forhindrer remmene på martingalen i at glide ud af position. Dette basale stykke udstyr passer godt til alt dit rideudstyr.


Egenskaber:


  • Træningsmartingal i god kvalitet
  • Brede remme
  • Sølvfarvede spænder
  • Martingalen har en løkke som fastgøres til gjorden, ikke et spænde.

Teknisk beskrivelse:


Læder.


Vaskeanvisning:


Rengøres med en fugtig svamp. Brug lædercreme til rengøring og pleje.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Prisbillig og god
4 Likes

En god martingale til en god pris. Lidt stift læder, men med lidt smøring og brug blev det meget blødere. Helt normal i størrelse. Anbefales, hvis du har en fornuftig og god martingale =)

Lige hvad jeg ville!
2 Likes

Jeg valgte denne martingale over den anden lidt billigere, fordi den havde gummidonken synlig på billedet. Det kom lige som på billedet, og jeg var i stand til at få halsremmen gennem donut, så længden ikke glider overalt. Det fungerede godt - donut var bare strækbar nok til at få læderet igennem uden at gå i stykker, og jeg er meget tilfreds med kvaliteten på læder og ringe. Ser ud til at være sand i størrelsen, og jeg forventer, at med lidt olier vil det være dejligt!

Fantastisk pris, god kvalitet!
1 Likes

Denne martingale kom ud af kassen smidig og klar til brug. Selvom det ikke er det meste af martingales, er det i fin kvalitet læder og bør ikke overføres til prisen!

Martingal i god kvalitet!
0 Likes

En martingal af super god kvalitet, den har i hvert fald holdt i 3 - 4 år og den er ikke blevet så slidt i forhold til andre martingales og fortøjer. Super god at ride med i skoven og hjælper klart på min friske pony. God kvalitet til små penge ;)

0 Likes

Prima Martingale, passer perfekt til min pony (145 cm)! Udførelsen er god, og pris / ydelsesforholdet er også rigtigt! Tak

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.