Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

Back on Track Pillow

Produkt-ID: 44304

DKK 310,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track Pillow
Beskrivelse

Beskrivelse

The Pillow is appreciated by people with neck problems, especially those suffering from whiplash injuries. The Pillow is rather firm which means good support to the head. This pillow should be used in conjunction with a thin cotton pillowcase. This allows for a comfortable temperature during both warm and cold nights.The Pillow is available in two styles, a firmer one with 600g of stuffing and looser one with 460g.


Technical description:


Fabric is manufactured in China and consists of 50% polyester (with ceramic powder) and 50% cotton.


Washing instructions:


We do not recommend washing this product.


Gennemsnitlig vurdering
4.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Genial!
0 Likes

Efter at min hest elsker Back on Track, gav jeg denne pude til jul. Det er super behageligt, og jeg sover meget bedre og dybere, også min nakkespænding er væk inden for få dage. Jeg har brugt det hele natten fra begyndelsen - selvom etiketten kun brugte den i timen. Dog kan det gerne være højere / tykkere.

Bot pude
0 Likes

Jeg har nakkesmerter, og det har været vanskeligt at finde den rigtige pude. BOT-puden føltes virkelig godt i starten, den højere mulighed var god. Puden havde begge været på vej i to uger. Nu er puden hård og lav.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.