« Tilbage / Mærker / GPA

GPA GPA Easy First Lady TLS Ridehjelm

DKK 3.290,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Vi fejrer sammen med dig - 21 år med Horze!
Spar 21% på mærket Horze &
Få 11% rabat på næsten alle andre mærker

+Hver 21. ordre er gratis!
Kopier kode: B-DAY
700 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Hver 21. ordre vinder - maksimalt refusionsbeløb er 1500 kr. Differencer vil ikke blive udbetalt. Alle køb i Horze-appen eller onlinebutikken deltager i konkurrencen. Kundeservice vil kontakte vinderne efter kampagnens afslutning den 28/04/2024. Præmier kan ikke overdrages, refunderes eller ombyttes til kontanter eller andre præmier.
Farve: Black (Mat)
Black  GPA Easy First Lady TLS Ridehjelm
Black/Shiny GPA Easy First Lady TLS Ridehjelm
Størrelsesguide
Tilbage

Alle størrelser i guiden er målt på hovedet, og ikke på selve hjelmen. Brug målebånd til at måle hovedets omkreds med. Båndet skal sidde lige over ørerne og gå rundt omkring pandens midte og baghovedet. EU hjelmstørrelser svarer til hovedets omkreds i centimeter. Hjelmen skal sidde så lavt som muligt og sidde tæt ind til hovedet, så den ikke bevæger sig når man drejer hovedet.

Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Elegant og forbedret - EASY-serien tilbyder en ny mulighed for ryttere, der søger den bedste præstationshjelm, hvad angår beskyttelse, komfort og lethed, dag efter dag, til enhver lejlighed, og uden at gå på kompromis.

Øget stødabsorbering og fantastisk ventilering Skallen i termoplastisk resin minimerer risikoen for perforering i tilfælde af fald. Den indvendige skal, fremstillet af udvidet polystyren, dæmper og spreder slaget ved fald. Takket være frontsprækker, samt udgange bagtil, tilbyder hjelmen optimal ventilation. TLS-hageremmen er et varemærke for den nye GPA-ridehjelmskollektion. Usammenlignelig komfort Denne nye one-piece og aftagelige liner kan vaskes, og hvis nødvendigt, erstattes. Den bløde liner har fået antibakteriel behandling. Maksimal sikkerhed takket være eksemplarisk stabilitet! Twin lock-systemet (TLS), den patenterede hagerem, er blevet re-designet til at give stabilitet og hold, der før kun var for motorcykelhjelme. Termoplastisk resin giver hageremmen mere beskyttelse i nakken, da et større område er dækket. Forstærkningen som hageremmen giver skallen øger modstanden i tilfælde af slag på siden. Den nye Fidlock-magnetlukning kan åbnes og lukkes hurtigt med én hånd, hvilket gør den nemmere at anvende. Fleksibiliteten i TLS giver yderligere komfort da det justeres til den enkeltes form.

Teknisk beskrivelse:

GPA-hjelmene er i overensstemmelse med standardudkastet EN1384-2017. GPA-hjelme er i overensstemmelse med den gældende amerikanske standard ASTMF1163-15 og er desuden godkendt af SEI (amerikansk kvalitetsmærke). Bestil venligst 1 størrelse større, da hjelmene løber småt.

Produkt-ID: 345587

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: