FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Finntack American Quality lædergrime med justerbart kindstykke.

Produkt-ID: 22135

DKK 639,00
(Prisen er inkl. moms)
Finntack American Quality lædergrime med justerbart kindstykke.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Finntack American Quality lædergrime med justerbart kindstykke.
DKK 639,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Pharma Leather Cleaner, 450ml
DKK 129,00
Finntack American Quality lædergrime med justerbart kindstykke.
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne flotte grime med tre rækker stikninger er et godt fremstillet valg.


En traditionel lædergrime ser flot ud på heste i enhver størrelse og disciplin. Den klassiske grime med tre rækker stikninger er et klassisk supplement til enhver hest.


Egenskaber:


  • Flotte tripel-stikninger.
  • Justerbar hagerem.
  • Dobbelt spænde i nakken.
  • Rund hals.
  • Halsspænde.
  • Massive messingbeslag.

Teknisk beskrivelse:


100 % læder.


Vaskeanvisning:


Åbn spænderne og rengør med en fugtig svamp. Må ikke gennemblødes med vand eller kemiske rengøringsmidler som ikke er beregnet til læder. Læderrens og conditioner kan også anvendes for at opretholde tilstanden og for læderets holdbarhed.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Smuk, klassisk læder grime i meget god kvalitet
0 Likes

Virkelig flot grime i tung kvalitet, som jeg allerede har nogle år nu, og som stadig er meget blød og ser fantastisk ud på hver hest! Brug det kun til fotoseanser, da det helt sikkert har båret 15 heste. Dette er mit yndlingshylster fra min store kollektion.

Størrelse: Normal
2 Likes

Jeg finder denne grime meget stærk og meget fleksibel, jeg købte den for længe siden og efter et fedt slag er det som nyt! Jeg kan virkelig anbefale det til alle, fordi det er: 1. Meget æstetisk, 2. Meget fleksibel og 3. Meget modstandsdygtig Den eneste ulempe er, at det er lidt dyrt for mig. Her håber jeg, at min mening har tjent dig et par ting, farvel.

Størrelse: Lille
Pia
0 Likes

Jeg elsker denne grima her! Sidder perfekt på min hest, og det grimme er også utroligt rart! Måske lidt dyr, men så skal du huske, at det er en læderrem, der er utroligt holdbar. Anbefales denne lædergrime til dem, der leder efter en stærk og fin grime! :)

Størrelse: Lille
Denne har det hele!
0 Likes

Har flere af disse, og de er bare fantastiske, god kvalitet, gode justeringsmuligheder og bliver bare finere, jo mere det bruges! Det eneste minus, jeg støder på, er, at Horze ikke har navneskilt til denne;) Alle mine heste skulle få denne grimme!

Størrelse: Lille
semi
0 Likes

Prisen er god til læderbøjler. Nu ved jeg ikke, om det var særlig holdbart, men når alt kommer til alt måtte det holde ud. God, men ikke super god.

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.