Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Finntack American Quality lædergrime med justerbart kindstykke.

Produkt-ID: 22135

DKK 639,00
(Prisen er inkl. moms)
Finntack American Quality lædergrime med justerbart kindstykke.
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Pharma Leather Cleaner, 450ml
DKK 129,00
Finntack American Quality lædergrime med justerbart kindstykke.
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne flotte grime med tre rækker stikninger er et godt fremstillet valg.


En traditionel lædergrime ser flot ud på heste i enhver størrelse og disciplin. Den klassiske grime med tre rækker stikninger er et klassisk supplement til enhver hest.


Egenskaber:


  • Flotte tripel-stikninger.
  • Justerbar hagerem.
  • Dobbelt spænde i nakken.
  • Rund hals.
  • Halsspænde.
  • Massive messingbeslag.

Teknisk beskrivelse:


100 % læder.


Vaskeanvisning:


Åbn spænderne og rengør med en fugtig svamp. Må ikke gennemblødes med vand eller kemiske rengøringsmidler som ikke er beregnet til læder. Læderrens og conditioner kan også anvendes for at opretholde tilstanden og for læderets holdbarhed.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

2 Likes

Virkelig holdbart og stilfuldt udseende. Velegnet til enhver hest såvel som en pony.

2 Likes

Jeg finder denne grime meget stærk og meget fleksibel, jeg købte den for længe siden og efter et fedt slag er det som nyt! Jeg kan virkelig anbefale det til alle, fordi det er: 1. Meget æstetisk, 2. Meget fleksibel og 3. Meget modstandsdygtig Den eneste ulempe er, at det er lidt dyrt for mig. Her håber jeg, at min mening har tjent dig et par ting, farvel.

smuk
0 Likes

Grime har en god finish, godt design og virkelig god kvalitet. Kun problemet er, at det er stædigt over tid uden læderplejeprodukter.

semi
0 Likes

Prisen er god til læderbøjler. Nu ved jeg ikke, om det var særlig holdbart, men når alt kommer til alt måtte det holde ud. God, men ikke super god.

Denne har det hele!
0 Likes

Har flere af disse, og de er bare fantastiske, god kvalitet, gode justeringsmuligheder og bliver bare finere, jo mere det bruges! Det eneste minus, jeg støder på, er, at Horze ikke har navneskilt til denne;) Alle mine heste skulle få denne grimme!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.