FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Finntack syntetisk nakkebeskytter

Produkt-ID: 22805

DKK 29,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Finntack syntetisk nakkebeskytter
DKK 29,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Finntack syntetisk nakkebeskytter
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyt hestens nakke med denne bløde grimebeskytter af fleece.


Giv lidt ekstra fleecebeskyttelse og gør hestens rejse blødere med denne enkle grimebeskytter. Træk denne beskytter over nakkeremmen for at give polstring og komfort. Dette tilbehør er perfekt under transport.


Egenskaber:


  • Superblød teddyfleece
  • Trækkes på nakkeremmen, ingen velcro
  • Giver komfort og beskyttelse
  • Perfekt til transport eller i stalden

Vaskeanvisning:


Maskinvask i koldt vand. Lufttørres fladt liggende. Giv den fylde i tørretumbleren på lav temperatur, om ønsket.


Gennemsnitlig vurdering
4.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

kæmpe Fin
0 Likes

Har 5 af disse, og de er så dejlige. meget blød og let at montere. Mange flotte farver, anbefales !!!

nakkebeskytter
0 Likes

den bliver hurtigt træls at se på, og sved og andet fugt trænger ind i den!

Meget skuffende
1 Likes

Jeg bestille 4 af disse fantastiske teddyer. 3 af dem kan jeg kyle ud. De er så sindssygt dårligt syede. Syningen kører på begge sider og der er derfor ingen "pæn" side. Aldrig køb dem her online. Køb dem i en butik hvor du selv kan tjekke dem inden køb, for det andet er spild af penge. (Hvis man da går op i at det ser pænt ud, hvilket jeg gør).

Forskelle mellem farver, men i sig selv fantastisk produkt til prisen!
0 Likes

Jeg bestilte først den sorte version to gange og var mere end begejstret for denne virkelig uovervindelige pris! Super blød og indtil videre ingen kvalitetsfejl. Fordi jeg var så ophidset, bestilte jeg også andre farver og var lidt skuffet. Farvet meget desværre billigt, ikke smukt forarbejdet på kanten og desværre ikke så blødt som det sorte og også temmelig tyndt. Ikke desto mindre er dit smukke Assessoir velegnet til forskellige tøj, da du ikke ser kvalitetsfejlene på afstand. Og ærligt, til prisen? Det blå er en dejlig smell, den mørkerøde, men mere lilla. Det hvide er derefter igen forskellig kvalitet: Selvom det er tykkere end det farverige, men ikke så blødt som det sorte. Og i modsætning til andre, overhovedet ikke skinnende. Konklusion: For prisen er disse nakkebeskyttere helt fantastiske, og jeg ville betale mere for den sorte ^ ^

Enkel og blød udskæring.
0 Likes

Denne udskæring er let syet og meget blød og lun. Jeg kan godt lide længden af fjederen, og at du bærer den, synes det er bedst at reducere risikoen for skader. Ulemperne er, at den er ganske tynd og ikke så fluffy, men hvis du vil have den, kan du købe en i fåreskind. Du får det, du betaler for!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.