Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze Diamond grime.

Produkt-ID: 22175

DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Diamond grime.
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne robuste nylongrime har et glamourøst touch.


Tilføj noget bling til hestens dag med denne rhinstens-besatte nylongrime. Rækken med krystaller dekorerer kinder og næse. Stærke sølvfarvede spænder giver et perfekt look.


Egenskaber:


  • Dekoreret med kunstige diamanter.
  • Justerbar under næse og ved hals.
  • Karabinhage ved kinden.

Teknisk beskrivelse:


100 % polyester.


Vaskeanvisning:


Skylles med koldt vand. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.4
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

SUPER !!!
7 Likes

Da jeg åbnede pakken blev jeg behageligt overrasket! Grime er bare dejlig! Og da jeg prøvede på min hest igen, var jeg overbevist om, at det ikke var forgæves, at jeg bestilte den !!! Det ser meget flot ud!

FLASHY HALTER
2 Likes

Jeg elsker denne grime. Det er meget prangende og er af god kvalitet. Du ville aldrig vide, at jeg ikke betalte over en hudede dollars for det!

2 Likes

Jeg anbefaler! det kombinerer styrke og elegance! Korrekt størrelse og meget forsigtige finish. Værdi for pengene meget korrekt. Når min bliver ødelagt, vil jeg anbefale det samme.

Klasse !!!!
2 Likes

Smuk grime! Hesten var glad, da han tog den på. Dejligt materiale, vidunderlig stil, og vigtigst af alt holdbart og blødt. Elskede det!

Love It
1 Likes

I really love this halter. I really do. It is so smart and the diamante's are so pretty on it! Make my mare look incredible at shows (not that she already is ;)). So well priced! I am so scared though that the sparkles will fall off though, wish they were more embedded. Love it though!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.