Spar 15% på alle varer fra Horze & B Vertigo*
Få koden

Horze Diamond grime.

Produkt-ID: 22175

DKK 229,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Diamond grime.
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne robuste nylongrime har et glamourøst touch.


Tilføj noget bling til hestens dag med denne rhinstens-besatte nylongrime. Rækken med krystaller dekorerer kinder og næse. Stærke sølvfarvede spænder giver et perfekt look.


Egenskaber:


  • Dekoreret med kunstige diamanter.
  • Justerbar under næse og ved hals.
  • Karabinhage ved kinden.

Teknisk beskrivelse:


100 % polyester.


Vaskeanvisning:


Skylles med koldt vand. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.4
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

FLASHY HALTER
2 Likes

I love this halter. It is very flashy and is great quality. You would never know that I didn't pay over a hudred dollars for it!

Love It
1 Likes

I really love this halter. I really do. It is so smart and the diamante's are so pretty on it! Make my mare look incredible at shows (not that she already is ;)). So well priced! I am so scared though that the sparkles will fall off though, wish they were more embedded. Love it though!

Ikke holdbar
1 Likes

Vi købte denne grime og lod en hest gå med en nat. Dagen efter var stort set alle diamanterne faldet af ;/

diamant grime!! ;)
0 Likes

denne grime er super flot og ingen af stenene er faldet af!! og så er den vildt handy fordi man kan både spænde den ved mulen og i nakken

0 Likes

Total Super Halfter :) natürlich nichts für Koppel und Co. aber in Qualität und Optik nicht zu übertreffen :)

0 Likes

Veldig fin, pen, god å bruke, pen å bruke på stevner, show......osv. skikkelig fin og brukbar. Flere i stallen har den! :)

Lille i str.
0 Likes

Jeg har selv grimen, og jeg syntes at den er vildt, flot en af stenene er dog faldet af, da min hest kløede sig op af dens bokslåge. Den er nem at justere, og det er rart at kan justere den rundt om mulen på hesten. Min hest bruger normalt full spændt helt ind, men den her grime skulle være en x-full spændt helt ud. Den er meget oplagt som show/stævne/trailer grime, hvilket jeg selv bruger den til...

0 Likes

Great value for the money and finally a halter that fits my Oldenburg's large head! Love the bling!

Smuk god til stævner
0 Likes

God til hvis man ,vil have sin hest til at være lidt pænere til stævne. imens den bare er rigtig billig!..

Disappointed
0 Likes

Don't normally leave reviews but was extremely disappointed with this halter. Looked lovely when first put on in yard. Got loads of compliments. Horse was turned out in paddock for day when collected in evening most of the Diamantes were missing. . Extremely frustrating removed it and purchased a decent leather one.

Flot grime men kvaliteten er for dårlig
0 Likes

Selve grimen er ikke lavet til hesten der går 24/7 på marken. Diamanterne falder hurtigt af og allerede efter 2 uger måtte jeg smide grimen ud da siderne af diamanter var faldet halvt af. Selve ideen er god med diamanterne og det er rigtigt pænt men kvaliteten skal ligesom følge med.

God Grime
0 Likes

Den er fin til å bruke på stevner og sånnt. vet om veldig maneg som har den og liker den kjempe godt. kjempe fornøyd med grimen, og den sitter kjeme godt på hesten min :-) Anbefales til alle.

Love the Bling!
0 Likes

Super cute halter for all the bling lovers out there! I love that the rhinestones are surrounded by a soft velour/suede like material. Your horse will definitely be making a statement with this bedazzled halter!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.