Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu

Horze Nice grime.

Produkt-ID: 22263

DKK 79,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Nice grime.
DKK 79,00
Horze Nice træktov.
DKK 79,00
Horze Nice grime.
Beskrivelse

Beskrivelse

Din hest vil fremvise sin sporty side i denne prangende, stribede grime.


Stribet vævning giver karakter til en ellers enkel, klassisk staldgrime. Denne nylongrime er god ved afvaskning og den tørrer hurtigt.


Egenskaber:


  • Meget for pengene.
  • Justerbart næse- og nakkestykke.
  • Karabinhage ved kinden.
  • Sølvfarvede spænder.
  • Matcher vare #22666.

Teknisk beskrivelse:


100 % polyester.


Vaskeanvisning:


Skylles i koldt vand. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Dejligt :)
10 Likes

I blåt virkelig meget elegant og meget godt udførelse :) Til prisen!

Halter Horze Nice
8 Likes

Tog 2 sådan grime. Grøn og marineblå. De er uundværlige. Efterlod min hest i sådan en grime under græsning. En uge i grønt, en anden uge i blåt. Og så går hun hele sæsonen. Hun går døgnet rundt, liggende i mudderet og i græsset. Du skal ofte vaske for at se smuk ud. Og det dejlige er, at de slettes elementært. Selvom det er på hånden, selv i en vaskemaskine. Farve går ikke tabt. De hvide striber forblev lyse hvide. Grøn elskede. På vores bugtdragt ser det smuk ud. Når mit føl vokser op, tager jeg for ham det samme som min mors.

Flot grime :))
4 Likes

Jeg har denne grime til min part og jeg bruger den næsten aldrig :( Han plejer at gå med en str. cob og så købte jeg selvfølgelig også denne grime i cob. Den er meget stor og tung for hesten, og det er selvfølgelig super ærgerligt da grimen er både pæn og praktisk. godt råd, køb den et nummer mindre end hvad din hest bruger :))

Fantastisk snavs!
3 Likes

Dette er en stor grime! Flot farve, holdbar og utroligt billig! Det eneste negative er, at den nederste del af låsen er lidt for kort .. Men det betyder ikke noget! Grime anbefales virkelig! ;)

Super flot og lækker grime!
2 Likes

God, flot og lækker grime til god pris! Den har mange huller, så den kan justeres til at passe alle heste. Er personligt super glad for denne model og har brugt den på alle mine heste i 3 år nu. Synes også man kan få den i fine farver, men jeg fortrækker den mørke blå grime.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.