Udsalg - op til 50% RABAT! Begrænset antal!*
Spar nu

Horze Supreme grime med foring

Produkt-ID: 22261

DKK 59,40
DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Supreme grime med foring
DKK 59,40
DKK 99,00
Horze træktov, panikhage
DKK 79,00
Horze Supreme grime med foring
Beskrivelse

Beskrivelse

Vælg Horze Supreme grime med foring når du skal bruge en slidstærk, foret grime.


En slidstærk grime med sølvlignende beslag og blød polstring på næse og nakke for komfort.


Egenskaber:


  • Blød polstring på næse og nakke
  • Sølvlignende spænder og beslag
  • Den venstre ring er udformet så den er nem at fastgøre træktovet til

Teknisk beskrivelse:


100% Polyester.


Vaskeanvisning:


Skylles med vand. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.4
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Rigtig fin grime til hverdag :-))
1 Likes

Jeg har denne grime i lilla og bruger den normalt til hverdag da jeg ikke rider stævner på min halvpart. Jeg elsker grimer med foring da normalt nylon jo kan være farligt for hesten. Jeg synes at den er rigtig flot i lilla og så har den en ok pris, måske lidt dyr til hvad jeg plejer at betale for sådan nogle grimer, men jeg synes ikke at det er så slemt. Jeg kunne godt finde på at tage den med til et stævne engang. Den er dog lidt stor i størrelsen :-( Den kan helt klart anbefales til den pris ;-))

Pæn grime, stor i str.
0 Likes

Pæn grime i flotte farver! Den er dog stor i størrelsen, min hest der passer både cob og full skal have spændt denne i full helt ind, og så er der masser af plads både rundt om mulen og ved kæben. Ingen problemer med at gabe her! Fin til prisen, er dog lidt bekymret for foringen, der virker ru i det - det må blive en vintergrome, hvis hesten nemt slider hår af. Resten af grimen er blød, dog lidt stiv i det, men det falder vel på plads ved brug :)

Lys Rosa Grime
0 Likes

Grima var kjempe søt!! Fin passform den får et stort minus med at rosa fargen falmet etter nesten 48t bruk.. veldig skuffa da det var en kjempe søt rosa farge og grime

padded halter
0 Likes

This halter is very poorly made. Light weight material will not hold up with any stress on it.

Great Halter for the Price!
0 Likes

I have had this halter for my horse for a few months now and it is holding up pretty nicely! I am now thinking of getting another one as an extra!

Ok grime
0 Likes

Veldig enkel og grei grime å ha ute, men oppdaget da at neseremmen hadde klart å sno seg rundt firkantene på siden, noe jeg så som upraktisk da neseremmen endte opp under haka på hesten min... Kjøpte den i lilla og fargen har falmet en del etter bruk. Litt dyr i forhold til kvaliteten, men en helt ok grime å ha som nød :)

Flott grime!
0 Likes

Jeg og hesten min elsker denne grima! Den sitter veldig fint på ham og foringen på innsiden av grima gjør den til en behagelig grime som ikke gnager bak ører eller på neseryggen hans :) Vi har den mørkegrønne og fargen har holdt seg veldig bra til tross for at den har vært ute i all slags vær i nærmere et år. Var så fornøyd med den at jeg kjøpte en ny da den første ble ødelagt, vi har den også i lyseblå og lilla men disse er bare brukt på leieturer og liknende. Eneste jeg savner er at den grønne modellen skal komme tilbake siden naboen i luftegården spiste i stykker nesereima på den første mørkegrønne og på den andre gikk ringen under haka da hesten rev seg løs i panikk!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.