« Tilbage / Hest / Sadelunderlag / Sadelpads / Gel pads

Acavallo Acavallo Gel Seat Saver Dri-Lex Jumping

DKK 899,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
75 kr GAVE - Til dine juleindkøb
Kopier kode: XMAS
600 DKK er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 17.12.2023.
Farve: Black
Black Acavallo Gel Seat Saver Dri-Lex Jumping
Størrelsesguide
Size Længde
M 16"-17"
L 17.5"-18"
Tilbage
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Forlænget returret indtil 31.01.2024

Beskrivelse

Acavallo Classic Gel 10 mm Jump Seat Saver med Dri-Lex giver maksimal sikkerhed og komfort for rytteren takket være det revolutionerende design, der udnytter de unikke stødabsorberende egenskaber fra Acavallo® Therapeutic Gel. På grund af gelproduktionsprocessen anbefales det at rengøre gelen med varmt vand før første gang man bruger den. Og man skal sørge for at sadlen er velplejet/olieret og ikke tør, for at undgå at farve smitter af fra gelen. I sjældne tilfælde er det tilstrækkeligt at oliere sadlen for forsigtigt at fjerne eventuelle mærker inden for 2 uger. Gelens overflade er dækket med Dri-Lex Acavallo®, et materiale der kombinerer hydrofobiske og hydrofile fibre i en sammensat struktur der er unik i industrien. Det inderste lag forbliver tørt, imens det udvendige lag fungerer som mikroreservat for sved, og fugten fordamper bogstaveligt talt. Dri-Lex-materialet er fremstillet for at øge naturens arbejde. Det flytter hurtigt fugt gennem udstyret og holder kroppen tør og komfortabel. Seat-coveret har en elastikstrop med burrebånd, der løber på langs den nederste del af sadlen, og sættes i panelerne uden at ændre den normale sadelsupport. I de to sidedele har seat-saveren to stropper med grip, der sættes i den indre del af sadelpuderne, uden at påvirke deres normale position. Til trods for koblingssystemet ændres sadlens oprindelige struktur ikke, og man bibeholder det typiske elegante design ved Acavallo-produkter. Brug af Acavallo-seat-saver er en ideel og pengebesparende løsning til at få komfort i ældre sadler.

Egenskaber:

  • Stødabsorberende
  • Stabiliserer sadlen
  • Trykaflastende
  • Close contact - ændrer ikke sadlens balance
  • Let
  • Non-toxic

Teknisk beskrivelse:

Tykkelse: 10 mm.

Vaskeanvisning:

Kan maskinvaskes på 30 grader, eller i hånden i en spand vand med lidt vaskemiddel. Anvend ikke kraftigt vaskemiddel. Må ikke tørretumbles. Må ikke udsættes for direkte varme og stærkt sollys. Skal tørres naturligt.

Produkt-ID: 326630

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: