« Tilbage / Hest / Sadelunderlag / Sadelpads / Gel pads

Acavallo Acavallo Withers Free Hexagonal Gel Pad i Micropile med Back Riser

DKK 1.190,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
75 kr GAVE - Til dine juleindkøb
Kopier kode: XMAS
600 DKK er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 17.12.2023.
Farve: White
White Acavallo Withers Free Hexagonal Gel Pad i Micropile med Back Riser
Brown Acavallo Withers Free Hexagonal Gel Pad i Micropile med Back Riser
Blue Acavallo Withers Free Hexagonal Gel Pad i Micropile med Back Riser
Black Acavallo Withers Free Hexagonal Gel Pad i Micropile med Back Riser
Størrelsesguide
Size Længde
M 16"-17"
L 17.5"-18"
Tilbage
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Forlænget returret indtil 31.01.2024

Beskrivelse

Acavallo Withers Free Hexagonal gel pad med micropile og back riser kombinerer nonslip, stødabsorberende og åndbare egenskaber fra Hexagonal Gel Pads med en micropile underside i nederste del og en integreret riser bagtil. Antislip, stødabsorberende hexagonal gel pad kombineret med micropile materiale og indvendig 4 mm tyk åben celleskum, er åndbar og komfortabel for hestens ryg, og opretholder kontakt med sadlen. På grund af den sekskantede gel-struktur, presses luft ind i cellerne på denne non-slip pad og slippes ud når hesten bevæger sig og derved skaber en pude under sadlen. Designet til at passe under alle slags engelske sadler i enhver størrelse. Den centrale del af pad'en er mindre tyk, så den adapteres bedre ved mankeben og hestens ryg, og derved garanteres mere plads mellem sadlen og gelen, hvilket giver luftcirkulation. Acavallo® Classic Gel er hypoallergent, non-toksisk og reagerer ikke negativt i kontakt med hud, en karakteristik der gør at pad'en kan anvendes i direkte kontakt med den.

Egenskaber:

  • Stødabsorberende, stabiliserer sadlen, trykfordelende, close contact, letvægt, non-toksisk - sikker at anvende på hud, enestående brudsikkerhed, dejlig komfortabel og blød følelse, fremragende svedtransporterende egenskaber, faste og resistente fibre

Vaskeanvisning:

Kan maskinvaskes (30 grader) eller i hånden i en spand vand med en lille smule vaskemiddel. Fjern hår fra pad'en med en børste før vask. Anvend ikke kraftigt vaskemiddel. Må ikke tørretumbles. Må ikke udsættes for direkte varme og sollys. Skal tørre naturligt.

Produkt-ID: CNUVC

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: