Køb Zandona Therapeutic Air hasebeskyttere | horze.dk

Zandona Therapeutic Air hasebeskyttere

DKK 749,00
Prisen er inkl. moms
15 % rabat på din ordre
Kopier kode: HAPPY15
400 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 29.07.2021.
Sort Zandona Therapeutic Air hasebeskyttere zandona
Størrelsesguide
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur

Beskrivelse

Hasebeskytterne "THERAPEUTIC HOCK" er udstyret med 10 magnetiske enheder som forbedrer cellernes funktion, giver en naturlig terapeutisk støtte til hoven og ved refleksologi til hele kroppen. De permanente magneter består af en meget magnetisk legering af neodym, jern og bor med nikkelbelægning, og er i stand til at skabe en magnetisk fluxtæthed på 2600 Gauss. Den specifikke anbringelse af magneter, deres fluxtæthed, intensitet og polarisering, er blevet fundet gennem forskellige undersøgelser, med hjælp fra veterinærer og professionelle ryttere, at kunne maksimere den lokale blod- og lymfecirkulation, med mange gavnlige virkninger:REFLEKSOLOGISKE VIRKNINGER:Ved at anvende refleksologiske principper, ved magnetisk at stimulere reflekspunkter (Ting) på specifikke meridianer på hesten (de samme punkter som ved akupunktur), opnås nogle moderate rebalancerende effekter:De 3 magneter placeret udvendigt, nær UB Yin meridianen (Urinblære – Ting UB-58-60-64) fremkalder positive virkninger på smerte og problemer med blodcirkulationen i rygraden.De to magneter placeret indvendigt, nær KI Yang meridianen (Nyre – Ting KI2-7) stimulerer blodcirkulationen en smule hvorved det virker beroligende og regulerer frygt.


Egenskaber:


  • Muskel-, sene- og bruskskader
  • Ligamentinflammationer
  • Knoglefrakturer
  • Knogleskørhed

Teknisk beskrivelse:


LOKALE MAGNET-TERAPEUTISKE EFFEKTER:I modsætning til antiinflammatoriske lægemidler, som skaber en karsammentrækning (hvorved blod- og lymfecirkulationen nedsættes, hvilket medfører langsommere celleprocesser), virker magnetisk terapi på smerte og hævelse uden lægemidlernes bivirkninger, samtidig med at regenerative processer forbedres.Smertestillende virkning.Antiinflammatorisk virkning.Øgning af mikrocirkulationen i brusk.Acceleration af absorptionsprocessen af mælkesyre.Acceleration af eliminationsprocessen af giftstoffer.Acceleration af knogledannende processer.Acceleration af cellulære processer.


Produkt-ID: 307020

Læs anmeldelser:

Zandona Therapeutic Air hasebeskyttere