Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

Back on Track handsker

Produkt-ID: 31436

DKK 253,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track handsker
Beskrivelse

Beskrivelse

Handskerne er tynde og smidige, så de kan bruges under fx et par arbejdshandsker eller ridehandsker. De hjælper mange med smerter i hænderne, fx på grund af gigt, eller dem der ofte fryser på fingrene. Det er et af vores mest populære produkter.


Gennemsnitlig vurdering
4.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Varme hænder
1 Likes

Jeg har artrose på mine hænder, hvilket er meget smertefuldt, især i koldt vejr. Med Back on Track-handsker, som jeg trækker de normale handsker over, er mine hænder meget bedre blodede og derfor varme og hyggelige. Meget vigtigt for mig, fordi jeg har en hestepeston, og jeg er ude det meste af dagen. .

Store handsker!
1 Likes

Jeg har brugt Back on Track-produkter til mine heste i årevis. Så jeg besluttede at købe disse handskeforinger, fordi jeg lider af gigt og dårlig cirkulation i mine hænder. Så ved -25 grader (ja, det er negativt) i morges blev foringene sat på prøve. Jeg fodrede heste og rensede båse i to timer i disse hårde temps, og mine hænder blev ALDRIG kolde. Dette er en første og under alle omstændigheder forbløffende. Mine hænder er altid de første ting, der skal bukke under for kulden, men ikke i dag. Jeg er virkelig forbløffet og taknemmelig. Tak for et så bemærkelsesværdigt produkt.

jeg anbefaler
0 Likes

Back on Track-produkterne fungerer virkelig. Opvarmningen starter om cirka 10 minutter.

0 Likes

Jeg købte for at varme op, i det mindste er det sådan, at nulrullerne og den lille frost har fungeret ok under en anden handske. Jeg bruger det også hjemme efter at have smurt nogle gange. For de koldere frost, har du brug for en god vinterhandske, fordi de ikke kan lide nogen brise. Behageligt slank og holdbar.

0 Likes

KVALITET. DU Føler godt i din hånd. UTROLIG RET BISTAND TIL KUNSTLIG Vold.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.