Spar 15% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Brug koden: HZWEEKEND
Kopier
Kopieret til udklipsholder

Back on Track undertrøje

Produkt-ID: 24316

DKK 668,00
(Prisen er inkl. moms)
Back on Track undertrøje
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Back on Track undertrøje
DKK 668,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track undertrøje

Beskrivelse

Vores nye unikke Back on Track skulderværn er et produkt, der øger blodcirkulationen omkring skulderen takket være den unikke funktion i vores Welltex®materiale. Dette værn har en tætsluttende pasform, som dækker både pectoralimusklen i brystet, trapezius omkring manken og deltoidmusklen. Back on Track skulderværnet kan bruges til forebyggelse af muskelrifter, som er en hyppigt forekommende skade med en lang healingproces. Back on Track skulderværnet minimerer også slideffekten fra dækkener. De tre pads på siderne medvirker til at aflaste trykket fra manke og skulder. De er fremstillet af en meget funktionsdygtig, tredimensional polstring for bedste lufttilførsel. Dette værn kan bruges hele året og er perfekt til de kolde vinterdage. Back on Track skulderværnet er ideel til heste, der skal præstere og hvor musklerne er under maksimal belastning, men hvor skader kan forebygges ved at bruge dette værn. Værnet er også velegnet til heste som kommer sig efter skulderskade eller for generel velvære.


Bedste forsendelsespris

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.

Produktvurderinger (3)

Gennemsnitlig vurdering

5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!