Stassek Equigold Premium Horse Shampoo, 500 ml

DKK 59,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
0.50 l (DKK 118,00 / l)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Farve: Gul
Gul Stassek Equigold Premium Horse Shampoo, 500 ml
One size
Levering
Leveringsklar. Varen er på lager og klar til dig
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
30 Dages Retur

Beskrivelse

Hesteshampoo med silkeproteiner
 
  • PLUS olivenbladsekstrakt
  • PLUS Tyrkisk rød olie
  • PLUS SØLVIONER - inaktiverer bakterier
For ekstra glans - for ekstra pleje - for ekstra volumen - fri for parfume
 
Equigold Premium giver en dejlig blødhed, vitalitet, glans, glathed og imponerende volumen. Denne shampoo er specielt udviklet til hestepels og -hår. Den har en mild og grundigt rensende virkning og udtørrer ikke hud, pels og hår, selv ved hyppig brug. Den innovative balsamerende formel med gunstige olier, balsamerende ingredienser og silkeprotein nærer hud, pels og hår, så der fås en glansfuld pels, og tilføjer volumen til man og hale. Equigold Premium fremmer hudens og pelsens naturlige beskyttelse og er også velegnet til sensitive heste.
 
Olivenbladsekstrakt indeholder høje doser oleuropein fra olivenblade. Oleuropein er en naturlig antioxidant som har en lindrende virkning på huden og forbedrer pels og hårs naturlige struktur. Den er effektiv til at forebygge hudirritation. Tyrkisk rød olie fremstillet fra højkvalitets amerikansk olie forhindrer at naturlige olier forsvinder fra pels og hår. Højkvalitets silkeproteiner danner et beskyttende lag på hvert enkelt hår og skaber en naturlig silkeglans. Parfume kan forårsage allergiske reaktioner og duften af parfumerede shampooer tiltrækker ofte insekter. Equigold Premium er derfor ideel til heste da den er parfumefri.
 
Den udvalgte sølvformel kombineret med de allerbedste naturlige råmaterialer fremmer normaliseringen af sensitiv og delikat hud, og inaktiverer bakterier.

Produkt-ID: 25720

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: