Stassek Equigold Premium Horse Shampoo, 5 liter

DKK 379,00
Prisen er inkl. moms
15% rabatt på din ordre
Kopier kode: FIRSTLOVE
400 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 20.09.2021.
Gul Stassek Equigold Premium Horse Shampoo, 5 liter stassek
Størrelsesguide
Partnerprodukt
Forvent 5 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Hesteshampoo med silkeproteiner
 
  • PLUS olivenbladsekstrakt
  • PLUS Tyrkisk rød olie
  • PLUS SØLVIONER - inaktiverer bakterier
For ekstra glans - for ekstra pleje - for ekstra volumen - fri for parfume
 
Equigold Premium giver en dejlig blødhed, vitalitet, glans, glathed og imponerende volumen. Denne shampoo er specielt udviklet til hestepels og -hår. Den har en mild og grundigt rensende virkning og udtørrer ikke hud, pels og hår, selv ved hyppig brug. Den innovative balsamerende formel med gunstige olier, balsamerende ingredienser og silkeprotein nærer hud, pels og hår, så der fås en glansfuld pels, og tilføjer volumen til man og hale. Equigold Premium fremmer hudens og pelsens naturlige beskyttelse og er også velegnet til sensitive heste.
 
Olivenbladsekstrakt indeholder høje doser oleuropein fra olivenblade. Oleuropein er en naturlig antioxidant som har en lindrende virkning på huden og forbedrer pels og hårs naturlige struktur. Den er effektiv til at forebygge hudirritation. Tyrkisk rød olie fremstillet fra højkvalitets amerikansk olie forhindrer at naturlige olier forsvinder fra pels og hår. Højkvalitets silkeproteiner danner et beskyttende lag på hvert enkelt hår og skaber en naturlig silkeglans. Parfume kan forårsage allergiske reaktioner og duften af parfumerede shampooer tiltrækker ofte insekter. Equigold Premium er derfor ideel til heste da den er parfumefri.
 
Den udvalgte sølvformel kombineret med de allerbedste naturlige råmaterialer fremmer normaliseringen af sensitiv og delikat hud, og inaktiverer bakterier.

Produkt-ID: 25721

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Stassek Equigold Premium Horse Shampoo, 5 liter