Køb 3 eller flere produkter
Karlslund

Karlslund

Karlslund Riding Equipment er specialister i islandske heste. Siden 1999 har Karlslund fremstillet alt fra simple hverdagsprodukter til innovative produkter både til islandshesten og dens rytter. Produktudvalget indeholder sadler, tilbehør, beklædning, gaveartikler og meget mere. Karlslund ejes og drives af en dansk familie, og alle produkter udvikles af islandsryttere.
200 artikler
Køb Karlslund fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du handle komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Det familieejede Karlslund Rideudstyr blev grundlagt i Danmark i 1999, til at beklæde islandske heste og ryttere med premium kvalitet, for at imødekomme klimaforhold og behov på det område. Udstyret fra Karlslund er specielt designet af ryttere med islandske heste, for bedst muligt at tilpasse sig rytterne og de fantastiske heste. Islandske heste er stærke, robuste dyr, som præsterer med ynde og fart, når de rider gennem varieret terræn med voksne såvel som børn. Disse heste skiller sig ud blandt andre heste, så det er kun naturligt at de har et firma som er dedikeret til at beklæde dem og deres ryttere.

Udstyret fra Karlslund er lavet til at passe i størrelsen, og tager forbehold for de islandske hestes hurtige bevægelser. Sadler fra Karlslund er ergonomisk designet til at skabe det behagelige sæde, som er nødvendigt for at kunne nyde rideturen på disse pålidelige heste. Dybe sæder og rundede knæpuder giver støtte til hver omhyggeligt udformede sadel, for at sikre en behagelig pasform til enhver rytter. Vælg den rigtige sadelstørrelse fra Karlslund med et kopfjern som passer til hesten. Karlslund tilbyder et måleredskab for at sikre at sadlen passer perfekt. Fleksible sadelbomme og justerbare syntetiske kopfjern, gør Karlslunds sadler til et godt alternativ til heste med specielle mål.

Tilbehør fra Karlslund omfatter alt fra smarte næsebånd til syntetiske sikkerhedsstigbøjler for behagelige rideture i sadlen. Trenser og grimer er lavet af premium kvalitetslæder for komfort og stil. Den bidløse trense er et smart valg til ridning med styring og mildt tryk uden et bid i hestens mund.

Ryttere med islandske heste til nyde et bredt sortiment af tøjstile og muligheder. Jakker og trøjer holder elementerne ude, og er et godt valg til kølige klimaer på de islandske slette. Selvom de fleste islandske heste udvikler lange tykke pelse, for at beskytte sig mod vintervejret, er dækkenerne lavet i åndbart fleece og uld for at holde hestene varme, når der er behov for det.

Karlslund Rideudstyr tilbyder alt hvad en rytter med en islandsk hest har brug for, for at nyde disse smukke hestes skønhed og ynde. Rideudstyret fra Karlslund kan ikke sammenlignes med noget inden for den islandske hestesports verden. Dette familieejede danske firma fortsætter med at producere varer af premium kvalitet med tanke på den kræsne rytter.

Horze er stolt af at tilbyde over 100 produkter fra dette prestigefyldte brand, for at forsyne ejere af islandske heste, med alt det udstyr der er nødvendigt for at nyde godt af den vidunderlige hesterace.