Køb 3 eller flere produkter
Kentucky Horsewear
Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear

Kentucky Horsewear er et belgisk mærke som har specialiseret sig i beskyttende gamacher til alle ridediscipliner. En stadig større gruppe af internationale topryttere, som fx Lars Nieberg, Kevin Staut, Patrice Delaveau, Bettina Hoy, Karin Donckers m.fl., træner og konkurrerer med disse gamacher. Trods en nylig opstart i 2010, sælger mærkets kollektion i Europa, USA og Australien. Navnet er licenseret fra det kendte tyske tøjmærke Kentucky Reitmoden, grundlagt i 1961. Begge virksomheder drives separat og deler kun navn/logo og distributionsnetværk verden over.
276 artikler
Køb Kentucky Horsewear fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du handle komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Kentucky Horsewear startede op i 2010 under sit moderselskab, Kentucky Reitmoden. Det tyske tøjbrand blev grundlagt i 1961, og er førende inden for beklædning i hestesportens verden, på tværs af det internationale ridesamfund. Det belgiske mærke Kentucky Horsewear, specialiserer sig inden for benbeskyttere til heste, inden for alle discipliner fra springridning til terrænridning og military, og alt derimellem. Internationale topryttere såsom Lars Nieberg, Kevin Staut, Patrice Delaveau, Bettina Hoy, Karin Donckers og flere til, har anerkendt og gjort brug af denne serie af benbeskyttere i topkvalitet. Kentucky Horsewear er blevet udvidet til at omfatte en stor kollektion af hestesportsprodukter, såsom sadelunderlag, halvpads og gjorde.

Horze er stolte af at kunne tilbyde benbeskyttere, som kan dække alle dine behov. Klokkerne er designet til at beskytte den følsomme kronrand og hovballer på hestens hove, for at undgå skade fra bagbenenes sko eller springbomme og hegn. De holdbare klokker har en blød, beskyttende krave af naturligt fåreskind, og kan maskinvaskes for nem pleje. Fåreskindsforede gamacher til forbenene, vil beskytte med en holdbar yderskal, som værner mod slag, og vil give optimal stødabsorbering. Bagbensgamacher med en blød, polstrende foring, vil beskytte og støtte din military hest, mens den springer over store forhindringer i terrænet. Disse gamacher er fremstillet med patenteret high performance D3O teknologi, for at få en foring, som giver den ultimative stødabsorbering uden at fylde ekstra. De klassiske sadelunderlag fra Kentucky Horsewear, er lavet til at give stødabsorbering og ekstra beskyttelse, med fem lag af læder, som reducerer trykpunkter og beskytter den hests sensitive ryg. Nogle halvpads er foret med blødt fåreskind for ekstra komfort. Alle Kentucky Horsewear sadelunderlag er lavet med deres unikke absorberende tekstil, for at borttransportere fugt, samtidig med at opretholde tilstrækkelig mængde af polstring og stødabsorbering.

Beklæd din hests hoved, mens du transporterer den, med en let nylongrime med blød og beskyttende fåreskindspolstring. Denne luksuriøse grime vil forkæle din hest på farten, så den ankommer til sin destination forfrisket og afslappet. Den bløde beskyttelse på en nylongrime i topkvalitet, vil gøre transporten let som en leg. Grimen er let, så din hest vil være komfortabel under transporten.

Kentucky Horsewear er et topbrand som tager hensyn til den kræsne rytters behov. Hvilket som helst af disse luksuriøse produkter, vil sikre at du og din hest kan præstere jeres bedste. Kvaliteten af Kentucky Horsewears produkter, er hvad du kan forvente af Horze Equestrian.