« Tilbage / Hest / Ben- & hovbeskyttelse / Gamacher og benbeskytterer / Kølegamacher & magnet gamacher

Zandona Zandona Therapeutic Support Boot Air gamacher, bagben

Fra DKK 1.549,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
( 5 )
Spar 12 % fra 600 kr eller 16 % fra 1000 kr
Kopier kode: SAVEMORE
Køb for 600kr +, spar 12%. Køb for 1000kr, spar 16%. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabat på en bestilling (fx 50kr. rabatkupon), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 03.06.2024.
Farve: Black/Beige
Black/Beige Zandona Therapeutic Support Boot Air gamacher, bagben
Størrelsesguide
Size Circumference
PONY 24-27 cm
S 28-30 cm
M 31-32 cm
L 33-34 cm
L+ 35-37 cm
Tilbage

The following measurements should be taken for finding the correct size:

Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Gamacherne "THERAPEUTIC SUPPORT BOOT" er udstyret med 18 magnetiske enheder som forbedrer cellernes funktion, giver en naturlig terapeutisk støtte fra hov til læg og ved refleksologi til hele kroppen.De er 2 produkter i 1, da de også er udviklet til at støtte benets ligamenter og rumme seneapparatet, de skal bruges under transport af hesten og til reducering af den typiske hævelse efter træning. De er fremstillet 100% i Italien, og er udstyret med et udskifteligt inderbånd med COOLMAX® (særlige fibre som transporterer fugt mod tekstilets ydre overflade, så huden holdes tør). På ydersiden, tæt på koden, sidder der ekstra beskyttelse for at reducere det slid der forekommer på grund af friktion. Elastiske stropper med velcrolukning er kalibreret til at optimere senestøtten, og sikrer komfort og greb.De permanente magneter består af en meget magnetisk legering af neodym, jern og bor med nikkelbelægning, og er i stand til at skabe en magnetisk fluxtæthed på 2600 Gauss hver.Den specifikke anbringelse af magneter, deres fluxtæthed, intensitet og polarisering, er blevet fundet gennem forskellige undersøgelser, med hjælp fra veterinærer og professionelle ryttere, at kunne maksimere den lokale blod- og lymfecirkulation, med mange gavnlige virkninger:REFLEKSOLOGISKE VIRKNINGER:Ved at anvende refleksologiske principper, ved magnetisk at stimulere reflekspunkter (Ting) på specifikke meridianer på hesten (de samme punkter som ved akupunktur), opnås nogle moderate rebalancerende effekter:BAGBENSGAMACHER:Magneten i nærheden af Yang meridianen LE (Lever - Ting LE1) virker på koden, på den overfladiske sidemuskel og på kryds-hofte muskler.Magneten i nærheden af Yang meridianen KI (Nyre - Ting KI1) virker på boden, knogler og bagbenssene.Magneten i nærheden af Yang meridianen SP (Milten - Ting SP1) virker på for stor dannelse af synovialvæske og har positive virkninger på de små og store psoas-muskler.Magneten i nærheden af Yin meridianen UB (Urinblære - Ting UB67) virker på hoven.Magneten i nærheden af Yin meridianen GB (Galdeblære - Ting GB44) virker på hoven og på sidemusklerne.Magneten i nærheden af Yin meridianen MA (Maven - Ting MA45) virker mod problemer i muskler og kode.

Egenskaber:

  • Muskel-, sene- og bruskskader
  • Ligamentinflammationer
  • Knoglefrakturer
  • Knogleskørhed

Teknisk beskrivelse:

LOKALE MAGNET-TERAPEUTISKE EFFEKTER:Smertestillende virkning.Antiinflammatorisk virkning.Øgning af mikrocirkulationen i brusk.Acceleration af absorptionsprocessen af mælkesyre.Acceleration af eliminationsprocessen af giftstoffer.Acceleration af knogledannende processer.Acceleration af cellulære processer.GENERELLE MAGNET-TERAPEUTISKE EFFEKTER:Øget blodcirkulation ► Øget iltning ►Reduktion af cellulær forsuring ► pH-gendannelse ► Knogle remineralisering.pH-gendannelse ► Reduktion af inflammatoriske processer + Rebalancering af bakterieflora + Styrkelse af immunsystemet.Nedsættelse af blodtryk ► beroligende effekt.

Produkt-ID: 307024

Læs anmeldelser:

Farve: