« Tilbage / Hest / Ben- & hovbeskyttelse / Gamacher og benbeskytterer / Kølegamacher & magnet gamacher

Zandona Zandona Therapeutic Support Boot Air gamacher, forben

DKK 1.549,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt

Spar nu 12% EKSTRA eller 17% EKSTRA i vores nye APP!

Kopier kode: SPRING12
550 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 20.05.2024.
Farve: Black/Beige
Black/Beige Zandona Therapeutic Support Boot Air gamacher, forben
Størrelsesguide
Størrelse D F
PONY 26-28 cm 24-27 cm
S 26-28 cm 28-30 cm
M 29-30 cm 31-32 cm
L 31-32 cm 33-34 cm
L+/XL 33-35 cm 35-37 cm
Tilbage
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Gamacherne "THERAPEUTIC SUPPORT BOOT" er udstyret med 18 magnetiske enheder som forbedrer cellernes funktion, giver en naturlig terapeutisk støtte fra hov til læg og ved refleksologi til hele kroppen.De er 2 produkter i 1, da de også er udviklet til at støtte benets ligamenter og rumme seneapparatet, de skal bruges under transport af hesten og til reducering af den typiske hævelse efter træning. De er fremstillet 100% i Italien, og er udstyret med et udskifteligt inderbånd med COOLMAX® (særlige fibre som transporterer fugt mod tekstilets ydre overflade, så huden holdes tør). På ydersiden, tæt på koden, sidder der ekstra beskyttelse for at reducere det slid der forekommer på grund af friktion. Elastiske stropper med velcrolukning er kalibreret til at optimere senestøtten, og sikrer komfort og greb.De permanente magneter består af en meget magnetisk legering af neodym, jern og bor med nikkelbelægning, og er i stand til at skabe en magnetisk fluxtæthed på 2600 Gauss.Den specifikke anbringelse af magneter, deres fluxtæthed, intensitet og polarisering, er blevet fundet gennem forskellige undersøgelser, med hjælp fra veterinærer og professionelle ryttere, at kunne maksimere den lokale blod- og lymfecirkulation, med mange gavnlige virkninger:REFLEKSOLOGISKE VIRKNINGER:Ved at anvende refleksologiske principper, ved magnetisk at stimulere reflekspunkter (Ting) på specifikke meridianer på hesten (de samme punkter som ved akupunktur), opnås nogle moderate rebalancerende effekter:FORBENSGAMACHER:Magneten i nærheden af Yang meridianen TY (Tyndtarmen - Ting TY1) virker på inflammatoriske processer og traumer, cirkulation i nakke og rygrad og mod venstrehåndethed.Magneten i nærheden af Yang meridianen 3E (Trippel Varmer - Ting 3E1) virker på forreste kode og mod smerter i skulderblad og overarm.Magneten i nærheden af Yin meridianen HJ (Hjerte - Ting HJ9) virker på øm, betændt og overbelastet muskulatur.Magneten i nærheden af Yang meridianen CO (Tyktarmen - Ting CO1) virker mod skulder-nakke muskelspasmer og mod højrehåndethed.Magneten i nærheden af Yin meridianen KS (Kredsløbet - Ting KS9) virker på hoven, de forreste sener og ligamenter og mod laminitis (akut og kronisk inflammation).Magneten i nærheden af Yin meridianen LU (Lunge - Ting LU11) virker mod hovens sene-muskel funktionsforstyrrelser og mod smerter i skulderblad og overarm.

Egenskaber:

  • Muskel-, sene- og bruskskader
  • Ligamentinflammationer
  • Knoglefrakturer
  • Knogleskørhed

Teknisk beskrivelse:

LOKALE MAGNET-TERAPEUTISKE EFFEKTER:Smertestillende virkning.Antiinflammatorisk virkning.Øgning af mikrocirkulationen i brusk.Acceleration af absorptionsprocessen af mælkesyre.Acceleration af eliminationsprocessen af giftstoffer.Acceleration af knogledannende processer.Acceleration af cellulære processer.GENERELLE MAGNET-TERAPEUTISKE EFFEKTER:Øget blodcirkulation ► Øget iltning ►Reduktion af cellulær forsuring ► pH-gendannelse ► Knogle remineralisering.pH-gendannelse ► Reduktion af inflammatoriske processer + Rebalancering af bakterieflora + Styrkelse af immunsystemet.Nedsættelse af blodtryk ► beroligende effekt.

Produkt-ID: 307021

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: