« Tilbage / Hest / Ben- & hovbeskyttelse / Gamacher og benbeskytterer / Kølegamacher & magnet gamacher

Zandona Zandona Thermoboot Gamacher

DKK 1.099,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Vi fejrer sammen med dig - 21 år med Horze!
Spar 21% på mærket Horze &
Få 11% rabat på næsten alle andre mærker

+Hver 21. ordre er gratis!
Kopier kode: B-DAY
700 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Hver 21. ordre vinder - maksimalt refusionsbeløb er 1500 kr. Differencer vil ikke blive udbetalt. Alle køb i Horze-appen eller onlinebutikken deltager i konkurrencen. Kundeservice vil kontakte vinderne efter kampagnens afslutning den 28/04/2024. Præmier kan ikke overdrages, refunderes eller ombyttes til kontanter eller andre præmier.
Farve: Black
Black Zandona Thermoboot Gamacher
Størrelsesguide
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

THERMOBOOT er specielle gamacher fra Zandonà Therapeutic Line, specifikt designet til varme/kuldeterapi direkte på hestens sener og led.

Fremstillet af neopren med Aluminium Thermal-Coating indvendig der isolerer og forlænger kulde/varmeeffekten bedre. De har ligeledes 3D-Mesh foring, der beskytter hestens hud mod overophedning, og giver optimal overførsel af kulde/varme. THERMOBOOTs unikke facon er udviklet for at sikre stabilitet og komfort under anvendelse, og med optimal kontakt med sener og led. Det solide lukkesystem sikrer perfekt tilslutning til benet og "easy-pull" hjælper og speeder sikker afmontering op. Almindelig brug af THERMOBOOT i korte intervaller (20-30min.) efter intens træning kan være med til at forhindre småskader og/eller skader på ligamenter, sener og led, såvel som reducering af lokal hævelse, varme og smerte. THERMOBOOT kan anvendes på for- og bagben. Har to gelpakker (en til hver gamache). KULDETERAPI: Kuldeterapi kan anvendes som en daglig behandling. Under intens træning, kan mikrotraumer i kapillærer, sener og ligamenter opstå. Den følgende hyperæmi kan vare ved med en pro-inflammatorisk effekt. Kuldeterapi skaber vasokonstriktion, reducerer enzymatisk proteaseaktivitet, mindsker tilstrømning af inflammatoriske mediatorer og toksiner, og lindrer smerte og kan eventuelt reparere den cirkulatoriske tilstand efter træning. Jo hurtigere seners temperatur kan sænkes efter arbejde, jo bedre. THERMOBOOT kan også være med at behandle hestes hæmatomer, forstuvninger, skader, forstrækninger, ligament- og seneskader. I tilfælde af alvorlige skader, hvor der er sket overbelastning af kodeleddet, er isterapi påkrævet og man kan anvende THERMOBOOT i 4 eller flere sessioner på 20-30 min. pr. dag. Det første stadie af skader er kritisk, så jo før de kan komme på, desto bedre. I alvorlige tilfælde kan fortsat brug af kuldeterapi sammen med et kontrolleret program være essentielt for restitutionen samt speede processen op. BEMÆRK: ANVEND ALTID KULDETERAPI I SAMARBEJDE MED DYRLÆGE. HVIS MERE ALVORLIGE TILFÆLDE AF SYMPTOMER VARER VED, SÅ KONTAKT EN DYRLÆGE OMGÅENDE. VARMETERAPI: Varmeterapi er ideel til at understøtte blodcirkulationen i et specifikt kropsområde, til eliminering af tilbageværende inflammation, fremme næringsstoffers flow og derved heling. Varme kan også være nyttigt før træning og til heste der lider af slidgigt. Tilførsel af varme kan øge det bløde vævs elasticitet, fleksibilitet og musklers smidighed under træning. Varme kan også fungere som midlertidigt analgetikum og reducere smerte. Varme bør gradvist introduceres til hestens restitutionsprogram efter skade. For meget varme for hurtigt kan forårsage blødning. I tilfælde af hævelser, så tilfør venligst kun varme 24 timer efter, at ingen hævelse er observeret. Veksling mellem varme- og kuldeterapi, hvor man gradvist øger tiden med varme og mindsker kuldeterapien pr. session, gør overgangen til udelukkende varmeterapi anvendelig.

Vaskeanvisning:

Fjern gelpakker, luk burrebånd og vask THERMOBOOT i en vaskepose på 30 grader. Rengør gelpakkerne i varmt vand og med mild sæbe.

Produkt-ID: 337434

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: