Spar 15% på alle varer fra Horze & B Vertigo*
Få koden

Horze Combinada kombineret sadel

Produkt-ID: 14101

DKK 7.800,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Combinada kombineret sadel
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Combinada kombineret sadel
Beskrivelse

Beskrivelse

Kombineret sadel, der giver hesten god bevægelsesfrihed, med blødt sæde og god støtte til rytteren. Stålforstærket træbom og bredt kammer.


Teknisk beskrivelse:


32 - Smal.34 - Medium.36 - Wide.38 - X Wide.32 - 38 is the distance between the legs of the tree.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

super sattel
3 Likes

Der Sattel ist super bequem und passt sehr gut. Super für Pferde mit kurzen Rücken geeignet. Kann ich echt empfehlen. Sieht sehr schön aus und bin froh, das ich den Sattel gekauft habe.

Super Sattel
2 Likes

Toller Sattel mit sehr guter Passform, sehr schönes Gebrauchsleder, super geschnitten, toller Sitz, endlich ein Sattel der meinem kurzen Isi passt. Sehr gutes Preis-/ Leistungsverhältnis

salen
0 Likes

denne salen er utrolig fin og veldig fin for hesten god å sitte i men trenger litt salpuss oftere

omtale
0 Likes

Utrolig pen sal, som passer flott på hestens rygg. Fine deltaljer. Ulempen er at den er dyr. Hadde gjerne kjøpt den for 7 000kr

super!
0 Likes

denne salen er veldig deilig å sitte i og den har fine myke putter for at salen ikke skal føles hard mot ryggen til hesten elsker den!

Ikke den beste
0 Likes

Jeg kjøpte denne salen i 2010, til min daværende kaldblodstraver. Den ble fort slitt i læret, ved stigbøyleremmene og jeg ble ikke imponert over stoppingen. Saltilpasseren fra horze mente jeg skulle ha en større setestr i salen, enn hva som passet meg. Fordi jeg enda var ung og han trodde jeg skulle komme til å bli ''bredere'' over baken, noe jeg aldri ble- og derav er setet i salen alltid vært for stort. Dessuten knirker den veldig og jeg kan ikke si jeg har hatt mye rideglede i denne salen. Anbefales ikke.

Vond sal......
0 Likes

salen er hard og ikke så god å sitte i..., den er ikke så slitesterk. For meg ver dette et dårlig kjøp.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.